Subidubidu1234 kérdése:
Van valaki aki szeretne barátkozni? Csak barát, kivel őszintén megoszthatok bármit. 18/f
Figyelt kérdés
Sziasztok, már sok sok éve nincsenek barátaim és teljesen néha magamba vagyok fordulva. Sokszor probléma ezek miatt az alkohol, mindenki utál. Nem szeretném magam felfedni, egy olyan embert keresek aki tud segíteni nekem ebben. Vagyis csak egy barátra lenne szükségem. 18/f2023. jún. 30. 22:48
1/6 anonim válasza:
szia, én is hasonló vagyok, szívesen barátkoznék
20F
2023. jún. 30. 22:56
2/6 anonim válasza:
Írj nyugodtan.
2023. jún. 30. 23:33
3/6 anonim válasza:
Alkohol ellenes önsegítő klubra nem jönnél el? Budapesti lakos vagy?
Én szívesen elkísérnélek, ha gondolod, vagy telefonvonalban összehozlak Magyar Máltai Szeretetszolgálatos munkatársakkal.
(Nekem édesapám volt alkoholista és tudom milyen az, amikor elindul a lejtőn a BIZTOS HALÁLOZÁS útján egy vagy több emberi élet...)
2023. júl. 1. 07:24
4/6 anonim válasza:
Szia! Melyik megye?
2023. júl. 1. 08:53
5/6 anonim válasza:
Szia!
Ha szeretnéd, nyugodtan írj rám!
Én szívesen beszélgetnék, barátkoznék veled; talán majd tudok - miután már valamennyire megismertük egymást - segíteni lelki támaszként és tudok pozitívan hatni rád :)
Én is 18/f vagyok
2023. aug. 2. 18:47
6/6 anonim válasza:
Menj és vegezd ki magad. Hidd el.
22/F
2023. aug. 27. 23:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!