Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szomszéddal kezdeni mindig...

Szomszéddal kezdeni mindig hülyeség?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk barátok. Először én éreztem többet barátságnál, de nála ezt nem éreztem, mostanában pedig az ő gesztusaiból és cselekedeteiből érzem. Viszont nem tudom, mennyire jó ötlet egy házban lakóval kapcsolatot kezdeni. Volt olyan, aki csak emiatt nem mélyült el egy kapcsolatban? Mert ugyanakkor azt sem akarom, hogy emiatt a barátságunk szakadjon meg.

2023. jún. 30. 21:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Lányként írom a kérdést.
2023. jún. 30. 21:50
 2/5 anonim válasza:
Én férfiként írom a választ. A volt párom (akit a mai napig szeretek) a beosztottam volt. Mindenki azt mondta, ez így nem szerencsés. Szerintem tudod, mi a hülyeség? Ilyeneken görcsölni, ahelyett, hogy egyszerűen nyitnál afelé, aki iránt érzel.
2023. jún. 30. 23:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2023. jún. 30. 23:21
 4/5 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
2023. júl. 1. 08:53
 5/5 anonim válasza:
Jobb megpróbálni, mint őrlődni. Ha kellőképpen intelligensek vagytok mindketten, akkor fogjátok tudni kezelni az esetleges kudarcot is.
2023. júl. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!