Egy hónapot töltöttem egy óvodában gyakorlat során, rengeteget játszottam, és nagyon összebarátkoztam egy kisgyerekkel, nagyon megkedveltem, és ő is engem. A környéken élnek, és nagyon szeretném még látni, játszani vele.. hogy lehetne ezt megoldani?
A kérdező se ennyi gyereket szeretett meg, hanem konkrétan egyet. Nem érv amellett, hogy ne szeressük meg a gyerekeket az, hogy 20-30-at nem lehet szeretni. Egyébként biztos akad olyan pedagógus, akinek még ez is sikerül. Nem lehet egy csoporttal érzelmileg dolgozni úgy, hogy nem szereted, nem mész közel az egyes tagjaihoz. A massza az nem szeretet, csak munkavégzés. Te félsz kötődni, 9-es.
Hogy ideiglenes gyakorlaton volt, azt írta a kérdező.
10-es
"aj, hagyjuk már! Mert neked biztos sose volt szimpatikusabb az egyik gyerek mint a másik mi??"
Dehogynem.
Látom nem érted amit írtam. Ennek két oka lehet: nem akarod, vagy nem vagy képes megérteni azt amit írtam.
Mint írtam, beszélj a szüleivel. Biztos örömmel veszik. Több óvónőt megkérnek, hogy külön is vigyázzon a gyerekekre, és jó kapcsolatot ápolnak a családdal is. Nincs ebben semmi rendkívüli.
Nyilván egy érzelmekkel nem rendelkező, gyerekek közt a munkáját gépiesen végző egyénnek nehéz lehet megérteni. Ők a rossz pedagógusok, akik pályát tévesztettek.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Hát a többi... erre nem tudok mit mondani.. akinek egyáltalán felmerül ilyen, hogy gyerekek meg szex egy mondatban, szerintem ássa el magát. Semmi ilyesmiről szó sincs, inkább kicsit olyan lett mintha a húgom lenne, megkedveltem, ennyi. Köszönöm mindenkinek aki használhatót mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!