Van itt nagyon produktív tevékeny gyakorlati ember aki beszélgetne?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, csak beszélgetnék.
Olyan emberrel szeretnék, aki földhözragadt (de nyitott azért), nagyon gyakorlatias gondolkodású és aktív, tevékeny, pörgős, és szívesen beszélgetne.
Csak úgy a gondolkodásmódjáról és életéről szeretnék beszélni.
Várom a privátokat!
2023. febr. 2. 11:23
1/4 anonim válasza:
Én jelenleg fizikailag nem vagyok túl aktív se tevékeny, de fejben nagyon pörgök az ötleteim megvalósításán. Többi szerintem igaz rám, ha így is megfelel. 26F
2023. febr. 2. 12:42
2/4 A kérdező kommentje:
Enis inkább olyan vagyok akinek pörögnek az ötletei, épp ezért szeretnék olyannal beszelni aki többet cselekszik mint én hogy tanuljak tőle.
2023. febr. 2. 12:45
3/4 anonim válasza:
Ha igaz akkor már a cselekvés sem várat sokat magára.
#1 voltam
2023. febr. 2. 12:57
4/4 anonim válasza:
Nagyjából 4 hónappal ezelőttig én is eléggé pörgős életet éltem, csak aztán félre mentek a dolgok. Szívem szerint most már nagyon kitörnék és visszatérnék a régi életvitelemhez. De egyelőre csak keresem a lehetőségeket. Őszintén szólva nagyon türelmetlen ember vagyok és ezért eléggé ilyen "sokat akar markolni, csak keveset fog" helyzetben vagyok. De valahol eléggé széttört a motivációm is az utóbbi időben, nagyon nehezen viselem az inger szegény közeget.
2023. febr. 2. 20:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!