Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedtél már itt ezen a...

Ismerkedtél már itt ezen a platformon? tapasztalok? megéri? lett belőle valami? megtaláltátok a közös hangot?

Figyelt kérdés
nem feltétlen párkapcsolat érdekelne elsősorban
2023. jún. 25. 19:29
1 2
 1/17 anonim válasza:
Igen.Volt jó meg rossz tapasztalat is.
2023. jún. 25. 19:30
 2/17 anonim válasza:

Volt komolyabbnak indulóból és lazábból is több, tartósabb.

Főleg pozitív tapasztalatom van, de azért van negatív is.

F

2023. jún. 25. 19:34
 3/17 anonim válasza:
Volt a sokból néhány, aki nem csak unalmában írogatni akart.
2023. jún. 25. 19:45
 4/17 anonim válasza:
Volt több, most is van egy pár hónapja kibontakozó barátság, már találkoztunk is.
2023. jún. 25. 19:48
 5/17 anonim válasza:
Volt, akivel majdnem össze is jöttem. De sokan nem írnak vissza néhány üzenetváltás után. És sajnos inkább ez a jellemző.
2023. jún. 25. 19:49
 6/17 anonim válasza:
Nem éri meg, csak a problémás(selejtes) emberek vannak már itt nemtől függetlenül.
2023. jún. 25. 20:02
 7/17 anonim válasza:
Sokkal több rossz tapasztalatom van, mint jó. Egy olyan emberke van, akivel kapcsolatban kiderült, hogy kollégák vagyunk, évek óta tartjuk a kapcsolatot, egyszer személyesen is találkoztunk, és talán megint fogunk. A többség viszont tényleg katasztrofális, rengeteg a hazug, gyáva, idegbeteg, közönyös stb. senkiházi.
2023. jún. 25. 20:16
 8/17 anonim válasza:

A 6-os válaszoló undorító módon fogalmaz, remélem törlik!

A 7-es válaszoló pedig súrolja a tűréshatárt. Szerintem jobb, ha megérted, ezt az oldalt "egyszerű gyerekek" is használják, noha valószínűleg nem is lehetnének itt. Ezért tűnik a legtöbb felhasználó olyannak, amilyennek jellemzed őket. Azt élvezik, hogy gátlástalanul, kontroll nélkül trollkodhatnak. Csak imádkozni lehet, hogy a szülők rájuk nyissák az ajtót, amikor itt rosszalkodnak! (Akár átvitt, akár valódi értelemben.)

2023. jún. 25. 20:23
 9/17 anonim válasza:
#8: Sajnos nem csak gyerekek viselkednek itt minősíthetetlenül. A legtöbb ember egyébként is úgy gondolja, hogy neten arctalanul és névtelenül bármit megtehet. Komolynak, értelmesnek, normálisnak tűnő emberektől kaptam már olyanokat, hogy a hajam szála az égnek állt. A 7-es voltam.
2023. jún. 25. 20:28
 10/17 Noren1989 válasza:

Noshàt, volt több tapasztalatom, javarészt pozitívak.

Pl a nők, akikkel beszéltem, 90%ban tényleg nők...

Volt tavaly pl olyan, aki az àlmom volt, régebben pedig olyan, aki a rémàlmom lett.

A meglàtàsom: nyugodt hangvételű, laza beszélgetések és majd kialakul magàtól.

2023. jún. 25. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!