Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nem tudom már hanyadszorra...

Nem tudom már hanyadszorra próbálom, de szívesen beszélgetnék a huszas korosztállyal?

Figyelt kérdés

Sokakkal beszéltem már, a felhasználó nevem Twixye, akivel beszéltem, csak ignorálja a kérdést.

Eddig 40+-os emberek írtak, és sajnos nincs meg a közös hang, mert életútban teljesen máshol tartunk.

Vannak csontvázak nálam is a szekrényben, nem csak ez a téma van amiről beszélni tudunk, de előbb utóbb kénytelen vagyok megosztani azt például, hogy azért nem találkozom senkivel, mert nem tudok JELENLEG járni rendesen.

2023. jún. 22. 19:53
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
30: jelentve
2023. jún. 24. 19:57
 32/36 anonim válasza:

Ezzel a lánnyal az égegyadta világon semmi gond nincsen, csak az, hogy túl kedves és jóhiszemű.

Az én olvasatomban senkit nem fikázott, csupán csak egy tényt írt le, miszerint az idősebb emberekkel nem találja meg olyan könnyen a hangot, vagy a beszélgetés megreked.

Én láttam őt, láttam a sérüléseit, és egyszerűen nem térek észhez, hogy ez hogyan fajulhatott idáig.

Amikor azt írta, hogy gondoljunk bele a helyzetébe, nem azt fogalmazta meg, hogy akkor újra kiugrik, mert egy ismeretlen gyks ember rossz kommentet ír neki, mindössze arra szeretett volna rávilágitani, hogy nem túl empatikus dolog ha valakibe emiatt beleállni, mert hibázott kommunikációban.

Ez a lány bármit megtenne azért akit szeret, és egyszerűen nonszensz az, ahogyan az utolsó válaszodat megfogalmaztad, mintha paranoiás lennél.

Én láttam a leírást, és láttam a röntgen képeket a teljes nevével együtt, és nem hazudik

Sajnos a ptsd egy olyan dolog, hogyha nem tudja kibeszelni az ember, akkor megőrül egy idő után.

Tekintettel arra, hogy nincs kapacitás több pszichológusnál eltöltött órára, így nyilvánvalóan máshogy próbálkozik, hogy legyenek mellette emberek.

Ha az ember hibázik, akkor sem beszélünk és feltételezgetünk ilyen módon, mint ahogyan azt te tetted.

Senkit nem akart megbántani, ebben biztos vagyok, mert én egy ideje beszélek vele, és nagyon rosszul fogadta azt, hogy másoknak kárt okozott.

Nem akart senkit bántani, mindössze nem tanulta meg, hogy idegen emberekkel hogyan kell kommunikációt folytatni, de hogy tanulja meg az ember, ha nem tapasztalatszerzéssel?

Nem kell ám mindenben a szálkát keresni.

A kérdező tudomásul vette azt, hogy hibázott, mindössze azt nem értette, hogy ez miért ilyen kritikus hangnemben kellett közölni, lejáratni őt .

Próbáljunk egy kicsit elmpatikusabbbak és toleransabbnak lenni.

A törlések pedig minden bizonnyal okkal történtek.

2023. jún. 24. 20:26
 33/36 A kérdező kommentje:
Itt tényleg csak olyanok vannak, akik a kérdésben leírt 2 mondatra alapoznak? Tanuljatok már meg rendesen mondatot értelmezni! Ennek szerintem az volt a lényege, hogy nem csak panaszkodni tud, ne panaszkodásnak véljék a jelenlegi élethelyzetét, hanem egyszerű ténynek. Mintha valaki azt mondja, hogy villamosvezetőként dolgozom. És pont. Ha valaki megkérdezi tőle, hogy találkozásban benne lenne, vagy mit csinált ma, és a többi akkor mit mondjon? Az pedig, hogy azt írtad, hogy kamuzgassanak össze vissza, az előző válaszótól idézve tenyleg nonszensz. A hibák nem azért vannak, hogy elhordjuk majd utána mindennek az életőt, hanem azért, hogy feltételezgetés nélkül elmondjuk, hogy nem úgy gondolkodunk mint a másik fél. Ezt jelenti intelligensnek lenni. Az pedig, hogy csak erről tud beszélni, hát ne haragudj, teljesen meg tudom érteni, főleg ha mert nem figyelt rá eléggé (amit egyébként most ti is tesztek azzal, ahogyan fogalmaztok) és ez az egész megtörténhetett. Fordított esetben tetszett volna neked, ha valki így beszél veled? Nem? Nem is kerültél olyan helyzetbe, ahol tévedtél? Tetszett ha elküldenének a világ túlfelére csak azért mert hibát vétettél? Ja, gondolom nem. Nézz már magadba egy kicsit!
2023. jún. 24. 20:40
 34/36 A kérdező kommentje:
Ezt írták egy közös beszélgetésben, amit ide másoltam be...
2023. jún. 24. 20:41
 35/36 anonim válasza:

Közben regisztráltam én is, a kérdező az én véleményemet másolta be, mert az oldalon valamiért nem tudtam kommentet írni .

Három szót írnék még, amin el kellene gondolkodni.

TOLERANCIA, TISZTELET, EMPATIKUSSÁG.

2023. jún. 24. 20:50
 36/36 anonim válasza:

Lementek a vizsgáim, folytathatjuk felőlem a beszélgetést. A kérdést elnézve, szerintem idáig én voltam a legfiatalabb.

19/F

2023. jún. 25. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!