Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nem tudom már hanyadszorra...

Nem tudom már hanyadszorra próbálom, de szívesen beszélgetnék a huszas korosztállyal?

Figyelt kérdés

Sokakkal beszéltem már, a felhasználó nevem Twixye, akivel beszéltem, csak ignorálja a kérdést.

Eddig 40+-os emberek írtak, és sajnos nincs meg a közös hang, mert életútban teljesen máshol tartunk.

Vannak csontvázak nálam is a szekrényben, nem csak ez a téma van amiről beszélni tudunk, de előbb utóbb kénytelen vagyok megosztani azt például, hogy azért nem találkozom senkivel, mert nem tudok JELENLEG járni rendesen.

2023. jún. 22. 19:53
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
Ez a "más életút" dolog eléggé mondvacsinált, sántító érvelés. Hol van előírva, hogy két ember csak akkor tud beszélgetni egymással, ha azonos a sorsuk, és az életkoruk? Sőt, attól, mert hasonló az életkorotok, miért lenne biztos, hogy a jellemetek, és az élettapasztalatotok is hasonló? És ha hasonló is, az miért jelentene biztosítékot arra, hogy hosszabb távon, aktívan képesek lesztek beszélgetni? Nyilván szíved joga, hogy milyen szempontok alapján szelektálsz, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez a probléma forrása.
2023. jún. 23. 11:01
 12/36 A kérdező kommentje:

Érdekes számomra,hogy nem reagáltál arra sem, amit itt írtam és arra sem, amit privátban írtam.

Ha az ember majdnem egyformán szocializálódott, és hasonló dolgok érték az életben, akkor könnyebben és gordulekenyebben megy a kommunikáció,de fenntartom azt, hogy én sem vagyok tévedhetetlen.

Úgy, ahogy azt is írtam, ha tudnám ki vagy, még a beszélgetést is bemasolnam, de ezzel nem is éltél, így feltételezhető az, hogy nem neked van igazad, csak belém akartál kötni, úgy ahogy ezzel az utóbbi kommentbol.

Én tisztelentben tartom a véleményed, szerintem ez a minimum az embertől, csak tudod nem értem, hogy ha annyira egyenes vagy, akkor miért itt beszéljük meg a ketelyeid.

Sehol sincs leirva az érvelésem, hanem ezt így gondolom, így tapasztaltam, de lehetségesnek tartom azt, hogy tévedek, de te pedig láthatóan tévedtél, és csak újra belém akarsz kötni. Ha szívem joga lenne, akkor miért írod mégis ilyen stílusban?

2023. jún. 23. 11:35
 13/36 anonim válasza:
A korábbi kérdéseidet is láttam, és beszéltünk is, de hogy őszinte legyek, én egyre jobban kezdek kételkedni abban, hogy ez a baleset valóban megtörtént, vagy legalábbis tényleg úgy, ahogy írod. Mintha csak erről akarnál beszélni, de állandóan belezavarodsz, mindig teljesen mást írsz, az időpontok nem stimmelnek, úgy beszélsz magadról, mintha ettől különleges lennél és a többiek felett álló, és semmi más témád nincs ezen kívül... Nekem az egész nagyon fura.
2023. jún. 23. 11:44
 14/36 anonim válasza:
Velem is beszéltél, és nem tudom ignorálni a kérdést. Amit most is írsz, durva ferdítés. Főleg, hogy csak a balesetedről tudunk kérdezni. Mert nekem pl. te beszéltél mindig csak arról, sosem tudtam más irányba terelni a beszélgetést, és azt is megmondom neked, hogy azért nem írtam többet, mert bocs, de én is kételkedek abban, amiket írsz. Lehet, hogy volt valami baleseted, de vagy túlzok, vagy valami régebbi sztorit mesélsz el, valahogy nagyon nem kerek....
2023. jún. 23. 12:02
 15/36 A kérdező kommentje:

Mit küldjek neked, hogy tényleg megtörtént?

Miért kellene egy idegennek bármit igazolnom?

De megteszem, mert nem vagyok hazug.

Belezavarodom? Lehetséges mert a felére nem is emlékszem, és egyáltalán nem vagyok különleges, csak egy idota aki hulyeseget csinált.

5 hónapja egyetlen emberrel sem beszéltem aki meghallgatot volna, nyilván vágyom arra, hogy most már könnyebben elmondhassam, és megkönnyebbülést jelentsen egy kicsit, vagy vigaszt a lelkemnek.

Még mindig írogatok neked, de még mindig nem kértél tőlem orvosi papírt, amit nagyon szívesen megmutatok, akkor ne ide irogass, és próbálj rossznak beállítani , hanem beszéljük meg, mint két felnőtt, sirankozas és sardobalas nélkül, úgy mint a felnőttek.

2023. jún. 23. 12:10
 16/36 A kérdező kommentje:

rás:

Vértelenséget nem használtunk (extrém combkörfogata miatt nem tudtunk

vértelenséget feltenni.)

A bal boka anterolateralis részén feltárás. A n.peroneus spf. megkímélésével

feltárjuk a felsõ ugróízületet és a törést, a fõ tördarab egy lamella-szerû

ventralis tördarab, ettõl distalisan az ízület lateralis része teljesen

felmorzsolódott, azt rekonstruálni lehetetlen volt. Tûzõdrótokkal reonalva a fõ

tördarabot felhelyezzük az anterolateralis Sanatmetal Vortex lemezt és részben

corticalis, részben szögstabil csavarokkal rögzítjük. Képerõsítõ alatt kielégítõ

congruentiát tudtunk elérni. Ugyanebbõl a metszésbõl feltárjuk a külboka törését

, mely suprasyndesmalis, haránt jellegû, felhelyezzük a 11 lyukas titán lemezt

és csavarokkal rögzítjük a törést. A syndesmosist egy lemezen keresztül vezetett

állítócsavarral rögzítjük. Feltárjuk a végén a belbokát és egy db. tûzõdróttal

jó helyzetben rögzítjük. Alapos seböblítés, vérzéscsillapítás

2022.02.22 1 hó kontrollvizsgálat

Localisan fájdalmat jelez, VAS 6/10 Corsettet viseli.

Kontroll RTG-n a behelyezett fémimplantátum megfelelő helyzetben.

Neurológiai kórjele nincs, alsó végtagi gyöki érintettségre utaló tünete nincs.

Corsette elhagyása fokozatosan 2 hét leforgása alatt, első héten délelőtt és délután 2xfél órára,

második héten délelőtt délután 3xfél órára. Harmadik héttől a corsette teljesen elhagyható.

A corsette elhagyásával párhuzamosan gyógytorna, gyógymasszázs, komplex balneo-fiziko-

terápiás kezelés heti 3-4 alkalommal, egyéni gerinctorna betanulása, illetve ennek heti

gyakorisággal való végzése javasolt. Háti és gyorsúszás javasolt heti 3-4 alkalommal. Éves

gyakorisággal bennfekvő körülmények közt, fürdőkezelés javasolt.

Állapotromlás esetén azonnal máskülönben kontrollvizsgálatra jelentkezzen dr Bölöni

Balázsnál, 2 hó múlva, előzetes telefonos időpontfoglalás alapján 0670 310 6749 tel számon,

hétfő-szerda-péntek 10-14 h között hívható!

Kontroll CT vizsgálat szükséges!

Háziorvosa lássa!

Kódolt diagn.....:

S3200 Az ágyéki csigolya törése

S3200 Az ágyéki csigolya törése

X80H0 Szándékos önártalom magas helyről leugrás által

2023. jún. 23. 12:19
 17/36 A kérdező kommentje:
Ezt is én írtam, ugye? Mert orvos vagyok.
2023. jún. 23. 12:19
 18/36 A kérdező kommentje:

...: 2023.02.27 08:26 Beküldő: 01H820317

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Státusz...............: Kontroll. Jobb AV-ról Cellacast ex. Bal oldali bokatáji seb sarjad, széli bőrnecrosisok

pörkjeinek eltávolítása, Hidrogenes seböblítés, Bactigrasos fedés.

Rtg: törései változatlan helyzetben callus mellett gyógyulnak.

Javaslat: Jobb alsó végtagját fájdalomhatárig terhelheti, mankózzon, bal alsó végtag

tehermentesítése még szükséges. Kontroll panasz esetén azonnal, egyébként 2023.03.04-én

szombaton délelőtt a VI. emelet III.osztályon! (kötéscsere)

Kódolt diagn.....:

S8280 A lábszár egyéb részeinek törése

X80H0 Szándékos önártalom magas helyről leugrás által

- A kórháztól távozó beteg, ha a munkáját nem tudja ellátni, 24 órán belül jelentkezni köteles (a táppénz ügyintézése céljából) a háziorvosánál

vagy a területileg illetékes sebészeti szakrendelésen

- A fekvőbeteg háziorvosát 24 óránbelül értesítse

- Mütét elötti vérvételre, kivizsgálásra idöpontkérés a 0670/932-32-79-es

telefonszámon minden hétköznap 10-12 óráig (Dologház u. I. emelet 103-as rendelö).

- Kontrollvizsgálatra 06 1 299 - 7700 telefonszámon kérjen időpontot kezelöorvosától.

Budapest, 2023.02.27

................................................................. ...........................................................

Ja, és ezt is én találtam ki, csak így légből kapva megirtam 5 perc alatt.

2023. jún. 23. 12:22
 19/36 A kérdező kommentje:

A VIZSGÁLAT MEGNEVEZÉSE:

CT gerinc 2 régió natív

KLINIKAI ADATOK ÉS A VIZSGÁLAT INDIKÁCIÓJA:

kontroll

LELET:

A Th.XII. csigolya törését fémanyagok jó helyzetben rögzítik. Csavar

repositio utáni állapot, egyéb novum eltérés nem mutatható ki.

VIZSGÁLATI TECHNIKA:

Natív sorozat készült a TH.IX.-S.I. magasságban GE Revolution Evo CT

berendezésen.

Vizsgálat elvégzésének dátuma: 2023.01.14 15:11

Utolsó módosítás dátuma:

................................

Jaj, a dátumot nem írtam át, bocsánat... legközelebb nem fordul elő

2023. jún. 23. 12:26
 20/36 anonim válasza:

Hú, rád emlékszem.... Én nem kérdeztelek a balesetedről, de végül mindig oda kanyarodtunk vissza. Ha beszélni akarsz róla, szívesen meghallgatlak, csak akkor ne írd, hogy csak arról kérdezünk, mert te vagy aki állandóan arról beszél.

Ami a kamuságot illeti, nekem is feltűnt pár dolog, de oké, igyekszem jóhiszemű lenni. 🙂

Akár igaz a történeted, akár nem, szerintem neked elsősorban egy pszichológussal kellene most beszélgetned.

2023. jún. 23. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!