Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nem tudom már hanyadszorra...

Nem tudom már hanyadszorra próbálom, de szívesen beszélgetnék a huszas korosztállyal?

Figyelt kérdés

Sokakkal beszéltem már, a felhasználó nevem Twixye, akivel beszéltem, csak ignorálja a kérdést.

Eddig 40+-os emberek írtak, és sajnos nincs meg a közös hang, mert életútban teljesen máshol tartunk.

Vannak csontvázak nálam is a szekrényben, nem csak ez a téma van amiről beszélni tudunk, de előbb utóbb kénytelen vagyok megosztani azt például, hogy azért nem találkozom senkivel, mert nem tudok JELENLEG járni rendesen.

2023. jún. 22. 19:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Könyörgöm, ebben az elethelyzetben vagyok jelenleg, miről beszéljek, hogy elsétáltam a Balatonra?

Egyik se jó, ha beszélek róla, ha titkolom, vagy írok róla egy mondatot, ha őszintén elmesélem az se jó, ha meg sem említem, akkor meg hazudok.

2023. jún. 23. 12:38
 22/36 A kérdező kommentje:

De persze itt mindenki szent, és soha nem tudja, hogy hogyan kellene kommunikálni egy ilyen eset utan?

Mindenki itt akar lejáratni csak azért, mert nem tudom, hogy ezt a kommunikációban hogyan vezessem le, mert ha leirom,akkor panaszkodom, ha nem írok akkor túl zárkózott vagyok, ha félig írom le, akkor már írjam le az egészet, ha már belekezdtem, ha nem írok róla, akkor nem értik miért fetrengek egész nap, és a többi.

De ti természetesen tökéletesek vagytok, sose hibaztatok, semmi rosszat nem tettetek.

Én nem tettem rosszat veled, vagy mással, mindössze annyi történt, hogy kerestem azt a megoldást, ami nem túl terhelő másra, de azért ne gondoljon olyannak, akinek mindent a segge alá tesznek.

De más magyar tökéletes, mindenkor jól kommunikál, senki nem hibázik, és természetesen az orvosi szöveget is internetről másoltam, ugye?

Ne haragudjatok, ha úgy tűnt, hogy hazudok, csak erről tudom beszélni, vagy különlegesnek miattam azzal magam, hogy ezt vsinaltam magammal, de jelenleg az élő fába is belekottok, és el sem gondolkozok azon, hogy öngyilkos akartam lenni fel év, és belerugtok a fekvő emberbe.

Gratulálok, innen tiétek a felelősség, hogy ezt elolvasva hogyan vselekedzek, de ha már annyira fotel harcos mindenki, és ilyeneket ír, akkor tessék már privátban is leirni mi a jó isten a bajotok, ahelyett, hogy teljesen ellehetitlenetek azt, hogy bárki hozzám szóljon.

Nem értem hogy lehet egy, vagy több ember ennyire figyelmetlen más embertársa felé.

De ez nem engem minősít.

2023. jún. 23. 12:46
 23/36 anonim válasza:
Már bocs, kérdező, de külön kérdést kiírsz arról, amiben a levelezőtársaidat fikázod, és akkor még neked áll feljebb. Meg az öngyilkosos kártyát is előveszed, hogy rád ezért semmi rosszat nem lehet mondani, sőt, arra utalgatsz, hogy majd miattunk fogsz mégegyszer leugrani. De mi robotok vagyunk, nyilván, te bármit mondhatsz rólunk, biztos nem bántasz meg vele. Rólad meg ne mondjon senki semmit, mert te most támadhatatlan vagy és fekvőbeteg. Nem véletlen, hogy sokadszorra próbálkozol itt.... Rohadt magas lovon ülsz, talán le kellene szállni, és akkor nem sokadszorra kéne itt keresned, hogy ki áll veled szóba.
2023. jún. 23. 13:18
 24/36 anonim válasza:

Már megint téged dob be? Hihetetlen.

19/F ;)

2023. jún. 23. 13:49
 25/36 anonim válasza:

Ne haragudjon egyik fél sem a megszólalásért, de ez egy Mónika show-ban simán megállná a helyét, ahogy végigolvastam.

Lényegi hozzászólás kívülről: ha sok ember egymástól függetlenül ugyanazt a konklúziót vonja le (magyarul, hogy van valami a történetben ami megkérdőjelezhető), akkor elgondolkodtató lehet ez harmadik félnek, hogy valóban. Bár amúgy én elhiszem, hogy történt valami ilyesmi, és persze nem vagyunk egyformák, de voltak (és lesznek is) nekem is nehéz időszakaim, mint bárkinek, és még anélkül is, hogy végezni akarnék magammal (közeli ismerőseimre akikről tudok nyilatkozni, rájuk is igaz lesz az állítás) akkor sem mondom el full random embereknek, még ha értelmesnek és szimpatikusnak is gondolom őket, attól még jórészt idegenek. Na meg ezzel nem nyitnék, valahogy ne is haragudj, olyan mintha sajnálnia kéne és nem szakíthatná meg a kapcsolatot, nagyjából pszichológiai nyomásként, barátságot erre nem építünk. Én feltételezem ez nem szándékos részedről, ezért fejtettem ki, hogy majd figyelj oda erre legközelebb.

Mellesleg ne vedd támadásnak, de a hozzászólások azoktól, akikkel már beszéltél felettébb udvariasan megfogalmazott vélemények, kifogásolások.

De engedd meg még nekem az én véleményem rólad. Nagyon sajnálom, hogy nehéz időszakon mentél át, mész át, sajnálom a helyzeted, tudnod kell, hogy értékes ember vagy mint mindenki. De! Mások által kialakított vélemény miatt az én véleményem nem lesz rossz rólad. Mondhatnak itt felettem bármit, én szívesen beszéltem volna veled, lehet csak ti nem illettetek össze beszélgetésben, meg lehet próbálni. Egész addig a pontig ezt gondoltam, ameddig a saját hozzászólásaidban nem kezdtem el kisebb ellentmondásokba ütközni. Amikor leírod, hogy te nem ezt mondtad, és hogy nem tudod ki az az illető de nem válaszol a privát üzenetre amit írtál neki. Érzed az ellentmondást? Itt persze elnézhettem valamit, mert morzsákból összeraktam ezt a képet most, akkor viszont bocsánat.

Aztán pedig ami megkongatta a vészharangot, hogy azt mondod te a beszélgetésből ha tudnád ki az idéznél. Na hát ez nekem tabu, lehet másnak nem.. de ha valakivel privátban beszélek akkor nem véletlenül nem nyilvánosan. Ez bizalomromboló.

+Volt felettem egy olyan hozzászólás, miszerint neked pszichológiai segítség kell elsősorban, ezzel mélyen egyetértek. És olyan is, hogy te se bánts meg másokat. Lehet, hogy könnyebb az élethelyzetük vagy csak nem tudsz a nehézségeikről, de valóban megfenyegetni valakit ilyennel, amit sugalltál.. háát.. te örülnél a helyükben? Jól esne? Nem hatalmaz fel mások érzelmeinek megsértésére senkit a saját gondja, főleg ha nem is támadásnak szánták. Lehet ez egy nagy félreértés, akkor sem kellene ennyire hevesen reagálni.

Egyáltalán mi volt a baj, hogy a felettem szólók egyikével sem találtad a hangot? Én próbáltam itt beszélgetni régebben, de ilyen emberekkel nem is nagyon tudtam, akik őszinték is, meg nyitottak is beszélgetésre.

Összességében az ok amiért írtam, hogy valaki más is megvilágítsa, hogy jobban lásd a helyzetet más szemszögből, remélem hasznos volt számodra. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked mind lelkileg, mind testileg!

2023. jún. 23. 14:46
 26/36 A kérdező kommentje:

Levonom a megfelelő következtetéseket, és elnézést azoktól, akiket bántottam.

Valóban gondom van a kommunikációval, velhetoen nagy, dolgozni fogok rajta.

Nem, nem szerettem volna azt éreztetni, hogy én újra ugrani fogok csak egy gyk "Mónikashow" miatt.

Nem fogok, de a bemásolt orvosi adatokban valóban bennem van az, hogy mi történt, de eszembe ágában sem volt az, hogy rosszul kommunikaljam le ezt az egészet esetleg több emberrel is, akiknek szemét szúrt a megfelelő kommunikáció hiánya.

Megprobalok tanulni a történtekből, de az is igaz, hogy nagyon sok ember mindennek ellenére beszél velem, és sikerült megbeszelni a dolgokat.

Valószínű ez sem lesz elég, hogy befejezodjon ez az egész, de én innentől nem szeretnék válaszolni, mert úgy tűnik, hogy magam alatt vágom a fát akkor is, ha azt írom le ami őszintén történt.

Nem fogom innentől figyelni a kérdést, kérlek ne is írjátok, mert semmi kedvem ahhoz, hogy még páran megmondjak mit csináltam szarul.

Azért nyitottam ezzel a szituációval, hogy akivel beszéljek lássa azt,hogy gondok vannak nálam, és el tudja dönteni az elején minden felesleges beszélgetés ellenére azt, hogy neki ez rendben van, hogy ilyenek voltak, empatikus-e olyan szinten, hogy ne húzza le, mert eszem ágában sem volt ezt tenni senkivel.

Ha hibázom, akkor belátom, ha ennyi probléma volt a kommunikációval és ennyi ember írja le a tapasztalatait velem kapcsolatban, akkor el tudom fogadni, és igyekszem tenni ellene, és megtanulno hogyan kellene kommunikálni.

Járok orvoshoz, de annyira elfoglaltak, hogy havi egyszer tudnak fogadni, az pedig édes kevés, Budapest környékén pedig 10 ezer egy óra jó esetben, én pedig jelenleg nem dolgozom, hogy ezt meg tudjam tenni.

Kérlek titeket, amennyiben lehetséges, zárjuk le ezt a témát, mert ez senkinek sem jó, kivéve annak, aki most borzasztóan szórakozik ezen az egészen.

Sajnálom ha rosszat tettem.

2023. jún. 23. 16:31
 27/36 anonim válasza:
Írj nyugodtan egy kontaktot, szívesen beszélgetek
2023. jún. 23. 16:56
 28/36 anonim válasza:
Én írtam neked aztán vissza se írtál:)
2023. jún. 23. 21:42
 29/36 anonim válasza:
Sztem egy kis tolerancia kellene, ha már a negatív válaszadók nem tudják megérteni, mekkora trauma egy ilyen sérülés és mekkora stressz kigyógyulni belőle. A gyógyulás része az is, hogy kibeszéli magából az ember a baját, akár éveken át is, ha ekkora a probléma. Csak az tud barátkozni ezek között a keretek között, akinek ehhez megvan a kapacitása empátiában, EQ-ban és akkor jó kapcsolat alakulhat ki. De az érzelmi romcs piócákat jobban vonzza egy náluk gyengébb ember.
2023. jún. 24. 18:27
 30/36 anonim válasza:
#29. Kettőmilliószor írta le mindenki, hogy nem az a bajunk, hogy beszél róla, hanem hogy aljas sunyi módon azt írja ki ide, hogy MI VAGYUNK AZOK, AKIK CSAK ERRŐL KÉRDEZZÜK. És minket fikázott itt nagyban. Mert minket lehet sértegetni, ugye? Csak a Szent kérdezőt ne érje semmi bántás! A válaszok nagy részét törölték, de a lényeg szerintem így is látszik. Arról nem beszélve, hogy többünknek feltűnt, hogy a kérdező több dologban kamuzik. Te beszéltél vele amúgy privátban, vagy csak így idejöttél belepofázni anélkül, hogy tudnál bármiről? A kérdező egyoldalú vonaglását olvastad el. Honnan a fenéből tudod, hogy akikkel beszélt, azok milyen traumákat éltek át? Ja hogy az nem is érdekel, csak a kis hópihe kérdezőcskét védjük, nehogy valaki csúnyagonoszul bármi rosszat írjon róla. A kérdezőnek akkor ezekszerint bárkit bárhogyan bármiért lehet sértegetnie, csak róla nem szabad semmit mondani, mert kiírta ide valami orvosi szöveget (amiről mi, a levelezőtársai már erősen gyanítjuk, hogy kamu), de oké. Akkor levelezzél vele te, aztán kamuzgassatok egymásnak, meg avassátok egymást szentté.
2023. jún. 24. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!