Vannak itt olyan nők, akik furcsák, nem minden napi szokásaik vannak?
Figyelt kérdés
Ilyen nőkkel szívesen barátkoznék, én magam pasi vagyok.
A többit majd privátban.
2023. jún. 12. 23:00
1/3 anonim válasza:
sidrogatom ujjammal a képeket és a szöveget amikor olvasok mert csak úgy "kerül a helyére", ismételgetek szavakat, random felvisítok ha érzelmi kitörésem van és bepánikolok egy lufitól, beszélgetek a kocsimmal és a számokat meg betűket és az embereket is színekben látom, valamint mindig valami filmbeli vagy való életbeli karakternek képzelem magam és olyankor aszerint is viselkedem, nem bírok megfogni bogyós gyümölcsöket és hánynom kell a lábujjaktól. Ezek mennyire furcsák? (nekem tök hétköznapiak)
2023. jún. 12. 23:50
2/3 A kérdező kommentje:
Ez furcsa. Szívesen beszélgetnék veled.
2023. jún. 13. 00:45
3/3 anonim válasza:
2 Benned mi a furcsa? vagy csak a számodra furcsa emberekkel ismerkednél ? neked van valami szokatlanságod? :)
2023. jún. 13. 00:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!