Hol tudnék barátkozni, barátokat találni?
Figyelt kérdés
20 éves anya vagyok, eléggé zárkózott típus. Eléggé magányosnak érzem magam, sajnos a barátaim amimt baba lett szép lassan kikoptak.2023. jún. 11. 11:46
11/13 anonim válasza:
Attól függ.
Mik az érdeklődési köreid?
2023. jún. 11. 12:55
12/13 anonim válasza:
Elmentek ti a picsába. Leszóljátok csak azért mert 20 évesen anya? Merem állítani hogy ígyis miliószor jobb anya mint aki 30 évesen szül...
Amúgy is milyen alapon ítélitek el ha nem is ismeritek?
Kedves kérdező, ne foglalkozz velük, látszik hogy bolondok és lehet az ő annyuk volt az akinek nem kellett volna gyereket vállania😆🤭...
Ha gondolod írhatsz nekem, bár nem valószínű hogy bennem fogod megtalálni a baráti társaságot. 20 éves fiú vagyok, de ettől még szívesen beszélhetsz velem, ha nincs kivel és egyedül érzed magad.
2023. jún. 11. 14:19
13/13 anonim válasza:
Később segítek és kitalálunk valamit, csak most sietnem kell, mert odaég a pörkölt.
2023. jún. 11. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!