Hol tudok interneten barátokat találni? 15-20 között barátkoznék, fiú vagyok, 17 éves.
Figyelt kérdés
Nem kapcsolatra gondolok, de akár az is megeshet.2022. márc. 28. 17:25
1/8 anonim válasza:
Facebook baratkereso csoport?
2022. márc. 28. 18:20
2/8 anonim válasza:
Írhatsz
2022. márc. 28. 18:35
3/8 anonim válasza:
Bárhol. Ha vevő rá a másik fél. Itt, face, insta, discord. Van egy pár ismerkedős csoport. Ha van valami hobbid akkor az alapján is kereshetsz
2022. márc. 28. 19:20
4/8 A kérdező kommentje:
Azért kellene online ismerős, mert nem Magyarban élek. Ahol élek, ott pedig nem nagyon találok olyat, akivel sulin/edzésen kívül tudok beszélni.
2022. márc. 28. 19:28
5/8 anonim válasza:
Online, semmi elő kontakt nélkül nehéz hosszú életű kapcsolatot fenntartani. Nem lehetetlen, lehet csak én vagyok ilyen. Főleg ha minden nap beszélni akarsz, később válaszol akkor mégse olyan egy beszélgetés.
2022. márc. 28. 19:33
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatra, hanem barátkozni szeretnék csak. Most szakítottunk a barátnőmmel és nincsen akivel beszéljek csak a bátyám de szeretem az emberek társaságát. "Nem kapcsolatra gondolok, akár az is megeshet" Az exem online ismertem meg, de ahol én megismertem, az már nem aktuális alkalmazás számomra, mert nem arra való, hogy online szinglik ismerkedjenek. A lényeg, hogy ezért így írtam, de nem hiszem, hogy én még egyszer képes lennék ilyet végig csinálni, szóval csak barátok kellenek.
2022. márc. 28. 19:55
7/8 anonim válasza:
Interpals.net esetleg? rengeteg emberrel tudsz beszélni itt
2022. márc. 28. 20:27
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, és mint forever szingli, a kapcsolatot nem párkapcsolatra értettem. De ha egyik se gond, pl: néha eldumálgatnál akkor tökéletesen működhet.
2022. márc. 28. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!