Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan, aki hozzám...

Van itt olyan, aki hozzám hasonlóan szokott ételt fogyasztani?

Figyelt kérdés

Feltett szándékom, hogy szerzek egy barátot a gyakorikerdesek.hu-ról, de eddig inkább sikertelen próbálkozásaim voltak, mint sikeresek. A leghosszabb beszélgetés egy hétig tartott, de az is inkább az én türelmemet dícséri, mivel sikerült rátalálni egy mentálisan labilis, erősen depresszióra hajlamos személyére, aki teljesen lehozott az életről. Én erre nem vagyok alkalmas, és 31 évesen, erőm teljében eret sem szeretnék vágni.

Arra gondoltam, hogy specifikusan olyan embert fogok keresni, akivel potenciálisan keresztezhetik egymást az érdeklődési köreink, hobbijaink, ezért bátorkodom elsősorban élelmiszert fogyasztó embertársaimhoz fordulni, hisz jómagam is rendszeres ételfogyasztó vagyok. Általában energiautánpótlás céljából teszem, de ha a szabadidőm úgy engedi, élvezeti célzattal is szívesen fogyasztok kedvemre való eledelt.

Alsó korhatár szigorúan 18 év, felső korhatár nincs, de idősek előnyben (semmi gerontofília!), mivel ők még a régivonalas konyhaművészet mesterségében hisznek. Ők még úgy sütik a húst, ahogy azt kell, nem flancolnak a vegán bizbasz-mindenmentes jajj gluténérzékeny vagyok-és az állati eredetű tejtől is morog a pocim újvonalas konyhájával.

(Elnézést kérek minden glutén- és laktózérzékeny embertársamtól, de sajnos nem képezzük a közös halmaz részét.)

Amennyiben van itt olyan nő, férfi, nembináris, transznemű, agender, bigender, pangender, genderqueer, demigender, two-spirit, androgén, genderfluid, neutrois, hijra, third gender, gender questioning, gender nonconforming, genderflux, transzmaszkulin vagy transzfeminin személy, aki magára ismer és szívesen lenne hosszútávú levelezőtársam, nincs örökösen szuicid törekvése az életben, néha kinéz az árnyékból és ha természetesen fogyaszt élelmiszert, az kérem valamilyen formában jelezze ismerkedési szándékát, megtaláljuk egymást.

2023. máj. 31. 19:39
A kérdező szavazást indított:
Csülök pékné módra
Túrós tészta vagy csusza, szalonnapörccel (cukorral fúj)
Vadas
Szalontüdő avagy pájsli
#TeamRántotthús
Aranygaluska
Csirke tikka masala
Lencsefőzelek, tükörtojás
Paprikás krumpli
Gyros
47 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
A lecsót szereted?
2023. máj. 31. 19:48
 2/26 A kérdező kommentje:
A lecsó jöhet, sajnos a listába nem fért be. Mármint, nem a prioritás miatt, egyszerűen nem jutott eszembe, amikor írtam őket. A lecsó egy kiváló étel, főleg amikor lehet tunkolni-cucmákolni.
2023. máj. 31. 19:54
 3/26 anonim válasza:
Ja főleg a friss nyári lecsó a legfinomabb
2023. máj. 31. 19:56
 4/26 anonim válasza:
En az izek miatt eszek. Ami finom az mindig johet, barmilyen mennyisegben, míg szet nem durranok. De ellenben az ettermekben mindig rantott hust kérek.😅😅
2023. máj. 31. 19:58
 5/26 anonim válasza:

Szomorú, hogy a bácskai rizseshús nem fért fel a listára, de így is nehezen voksoltam.

Én szívesen barátkozok, de kicsit impulzív vagyok, szóval van, hogy öt percenként válaszolok, van hogy soha többet. De gyilkos a töltött paprikám.

40/N

2023. máj. 31. 20:10
 6/26 anonim válasza:
Csülök!!
2023. máj. 31. 20:23
 7/26 anonim válasza:
A lecsó valóban tunkolósan az igazi. De kizárólag gluténmentes kenyérrel 😃😅
2023. máj. 31. 20:33
 8/26 qkker1 válasza:
Túrós tészta tejföllel, cukorral, fahéjjal, és a feleségem még pörcöt is tesz bele.
2023. máj. 31. 20:38
 9/26 qkker1 válasza:
Amúgy a Tikka Massalan kívül minden felsorolt jöhet, de csak ha én főzöm.
2023. máj. 31. 20:39
 10/26 A kérdező kommentje:

#4 sajnos minden dietetikai javaslat ellenére én is gyakran így táplálkozom, étteremben viszont kísérletező vagyok, de általában teljesen rosszul sül el és bánom, hogy nem a rántott húst kértem

#5 látatlanban, ismeretlenül, intuitív módon, de érzem az írásodon a töltött paprika illatát, bármikor rákóstolnék. A soha többet impulzusnak lehet tudni a kiváltó okait?

2023. máj. 31. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!