Elkérjem a Facebook-ját az eladónak?
Miert ne?
Maximum nem adja meg. Es akkor mi tortenik? Termeszetesen semmi. Hogy gaz-e? Azt gondolom, hogy nem. Nem hetkoznapi dolog, de nincs ezzel semmi baj.
Azért kérdezd meg, hogy nem tarja-e tolakodónak az ötletedet?
Lehet, hogy inkább csak nagyon jó a marketingje - neki az az érdeke, hogy ELADJON(!) és ezért kénytelen felvenni ezt a magatartási formát.
Elég sok esetben megtévesztő lehet a kedves és közvetlen attitüd. Ilyen helyzetekbe én is párszor belekeveredtem az utóbbi időben.
Ettől még nem biztos, hogy nem foglalt a szíve...
Ezért hagytam ott a kereskedelmet, gyűlölöm a képmutató fogyasztói társadalmat, mert elvárták, hogy viselkedjünk úgy a vevőkkel, mint ha barátok lennénk, legyünk kedvesek, stb...
És rohadtul húzzuk le őket, minél drágább termékre, minél nagyobb hitelre dumáljuk rá őket, hívogassuk telefonon...
Csak nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy tényleg szimpatikus voltál neki, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!