Fiatalok! Miért nem használjátok már a Facebook-ot kapcsolattartásra? Miért tértetek át másik közösségi platformra?
Face gagyi.
Insta, tiktok jobb
Én 22 vagyok és a facebookot használom a legtöbbet. Ott lehet viszonylag normálisan követni a híreket.
De a leghasznosabb dolog a csoportok, minden más nagy platform alkalmatlan az ilyesmire.
Tiktokom van, de előbb nézek youtubeon shortsokat.
Instán is leginkább videókat nézek, a képek nem igazán mozgatnak meg. Az meg egy vicc hogy nem lehet linket belerakni a képleírásba. Valódi közösséget instára alapozva nem lehet építeni, csak követőtábort.
Twittert akkor használok ha történik valami és tudni akarok minél többet minél hamarabb.
Snapchatet egyszer próbáltam, de hát az egy hulladék.
Nem ez az átlagos mostanában. Én ilyen KÜLÖNLEGES vagyok, pl TV-T SEM NÉZEK, meg ilyenek.
Túl konformista lett.
Olyan, mint egy nagy falu, ahol mindenki a legbanálisabb, leghétköznapibb idiótaságait mutogatja és másoknak ugyanezeket a dolgait beszéli ki. A felhasználók 70%-a még írni sem tud. Sokan meg konkrétan csak kémkedésre használják, hogy kéretlenül befurakodjanak másoknak az életébe.
Az ismerősség és a kapcsolattartás már rég nem a valódi kötődésről és érdeklődésről szól, hanem egy rosszul értelmezett illem kódexről. Mindenkivel műbájologni kell, akihez a valóságban van valami közöd, különben hallgathatod a hisztijét, ha hébe-hóba összefuttok.
Kiveszett belőle a fantázia, a szabadság és az őszinteség. Valamikor akkortájt, amikor én voltam felső tagozatos, és aki nem vette fel ismerősnek minden tanárát és osztálytársát, azt szét zaklatták azzal az ürüggyel, hogy bomlasztja a közösséget...
A csoportok színvonala meg nevetséges. Tele vannak funkcionális analfabétákkal, akiket elcsodálkozol, hogy miért nem buktattak meg úgy általános iskola, második osztályban, mert az értő olvasásuk, az önkifejezésük és helyesírásuk is egy nagy nulla.
Először a fandom csoportokból üldözött el a kollektív ostobaság, aztán a tematikus filmes csoportokból - A magyar horror, sci-fi és thriller rajongók közösségében az általános műfajismeret egy gyerekével vetekszik. A fele azt hitte a Cannibal Holocaustról, hogy igazi dokumentumfilm, és tényleg megölték a bennszülöttek a színészeket... - , majd az irodalmi és zenés csoportokból.
Nevezzetek sznobnak, de jobb volt, amikor még az indulásakor csak a leginkább kísérletező kedvű kockák használták nem pedig minden jött-ment marha, aki elő tud fizetni az internetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!