Fiatalok! Miért nem használjátok már a Facebook-ot kapcsolattartásra? Miért tértetek át másik közösségi platformra?
Én nem tértem át másra. FB van, az is még azért, mert anno szutykosorrúként megcsináltam, mert milyen menő volt. Posztoltam is sok baromságot, kamu képek stb., de már azóta formáztam a fiókomat úgymond és semmi sincs fent rólam. Egy profilkép és ennyi.
Csak azért nem töröltem magam eddig, mert mindenkinek van, tök könnyű vele a kapcsolattartás, nem kell fűnek-fának megadnom a számomat. Ismerősnek nem igazán veszek fel senkit. Mondjuk nem is nagyon számít, mert az az egy-két ritka ember akit visszaigazolok sem lát sokmindent rólam lévén, hogy nem posztolok és nincs fent rólam semmilyen adat. Csak a profilkép és a név.
A többi közösségi platformon egyáltalán nem vagyok fent. Se tiktok, se insta, se semmi. Nem is lesz egyik sem. Na jó, talán Twitter van, de ebben nem vagyok biztos, mivel amúgy azt sem használom és nem emlékszem, csak dereng valami.
Nekem pl. nincs egyik sem. A cégemet, pénzcsinálásomat nem viszi előrébb, a bárki tegnap esti pörköltjére, vagy szerepelnivágyásos így keverem fakanállal a paprikáskrumplimat a tüzön jelenetekre meg nem vagyok kiváncsi.
Ami az áruarcombatolást illeti egyenesen taszít. Ha valamire szükségem van-lesz, azt meg megkeresem akkor, amikor kell.
Ha pedig valakire kiváncsi vagyok, felhívom telón és kész. Éééééés nem csipog a telóm naponta 628x.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!