Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt még olyan introvert...

Vannak itt még olyan introvertált lányok/nők akik szoros barátságokat szeretnének kötni? Netán beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mostanában elég sokszor tör rám a magány és az elveszettség érzése. Sosem voltak barátnőim. Zárkózott, magamnak való személyiség vagyok és voltam mindig is. De úgy gondoltam adok magamnak még egy esélyt hátha sikerül ezen változtatni, és sikerül szoros kapcsolatokat, barátságokat, ismeretségeket kötni legalább így neten keresztül. Egy lelkitársat szeretnék akivel mindent megoszthatok, és ő is velem. De ha akad olyan személy, akkor szívesen szerveznék vele találkozót vagy programot is.

A munkám miatt sajnos nem mindig fogok tudni azonnal válaszolni, de amint lesz rá időm mindenkinek igyekszem majd felelni privátban. Írjatok bátran 🙂

U.i.: Győrben élek, 29 éves lány vagyok, és elsősorban lányok üzeneteit várom

2023. máj. 15. 13:01
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Ugyanilyen vagyok a leírásod alapján. Csak nagyon messze lakunk egymástól sajnos.

Én a személyes ismertséget részesítem most már előnyben. A netes beszélgetések mind abbamaradtak.

Sajnálom, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz.

Remélem jelentkeznek nálad majd :)

28N

2023. máj. 15. 14:49
 2/3 anonim válasza:
Ha Budapest belefér, én szívesen barátkoznék. N/31
2023. máj. 15. 15:33
 3/3 anonim válasza:

Szia.

En is keresnek egy hasonlo baratot, magam melle. Olyan baratot akivel lehetne menni programozni, kikapcsolodni, kicsit szorakozmi, persze ha megvan ra a kellő nyitottsag is nem csak a kezdőlendulet. 😊

Csak tudd h az introvertsag nem jelenti azt h orok maganyra vagy itelve. Ettol meg egyaltalan nem vagy kevesebb ember. 🙂😉 sok szerencset.

2023. máj. 15. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!