Budapesten hogy lehet csatlakozni társasjáték klubhoz, vagy DnD kampányhoz?
Én olyat tudok ajánlani, ahova leginkább a 60-as korosztály jár. (Ha az megfelel...)
Jól is éreztem magam ott, meg mégsem igazán. Ha gondolod, akkor privátban adok elérhetőséget, hogy kit hívjál.
Leginkább hétvégén ér rá a klubvezető hölgy. Hétköznap elfoglaltabb.
9-es: én inkább úgy értettem ahogy a 10-es is írja. Egy csomó módosítgatás, háziszabály van, illetve ha jön egy új fegyver amit csak a mesélő ismer akkor nyilván mindenki google-zik, mert fene se ismeri az összes dolgot.
Az egy dolog, hogy alapokat tudni illik, például a saját karakter képességeit. DE! Mindenkinek mást jelent az alap. És van akinek tényleg annyi, hogy tudjon ezt-azt, más pedig mint mondtam: belinkel 10 kilóméteres cikket, mert minden is kötelező alap.
Én amennyit láttam a DnD közösségből, nagyon úgy jön le, hogy zártak és aligha nyitottak kezdőkre.
Szóval ha lenne ilyen aktív klub (és biztos van valahol) akkor se lenne nekem kedvem elmenni oda azok után, hogy milyen viszonyulást láttam - de nem csak itt, hanem a DnD-s facebook csoportba.
12: én voltam a 10-es meg előtte még pár komment. Mindegy is.
Annak idején. (kb 25 éve) mi se vettünk be szívesen idegent a partyba, mert egyrészt összeszokott banda volt, és tartottunk a Vér Pistikéktől. Őszintén szólva mai fejjel belevágnék e abba, hogy heti sok sok órát az karakteremre, és egy társaságra tegyem fel. Erre most itt a wow. Tudom.... kövezzetek meg. :)
Akkor tapasztalatokat tudok mondani. Ha odajött hozzánk bárki, hogy " bocsi nincs csapatom, beszállhatok?" Sose volt nem a válasz. Max félretettük az eredeti kalandot, mindenki generált egy karaktert, a mesélő meg improvizált reggelig. Összetartó brigád volt...manapság nem tudom milyen. Viszont sztem van egy örök szabály, ami sose változik: " ha tied a nasi, több a heal, és jobb az rng is!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!