Társasozós bárba egyedül elmenni szerintetek mennyire
gáz, mennyire van esélyem barátkozni így?
Figyelt kérdés
Magányos vagyok sajnos, nincsenek barátaim, és mindennél jobban vágyom a társaságra, 23 éves vagyok, sajnos nagyon sokáig a kockulásnak éltem, és csak netes haverjaim lettek, ennek már vége pár éve, viszont most szeretnék tényleg nyitni és elmenni társasozni, mert érdekelnek a társasok és úgy hallottam barátságos emberekkel van tele ez a közösség. Egyedül mennék, mivel nem tudtam senkit magammal hozni, megpróbáltam mindenkit akit tudtam. Szerintetek gáz így elmenni és megpróbálni egy társaságtól megkérdezni, hogy leülhetek-e? Van a Játszóház Projekt nevű társasozós projekt, 2 hetente, az direkt ezért van kitalálva, ahol segítenek is megtanítani játékokat stb, oda is el akarok menni legközelebb, ami majdnem 2 hét múlva lesz. Tegnap is nagyon gondolkodtam hogy elmenjek, már bánom, hogy nem tettem... Debreceni vagyok egyébként.
Okés. :) Tudom egyébként én is legbelül, csak minden kezdet nehéz. Köszi.
2022. szept. 9. 20:56
3/9 anonim válasza:
Pont oda? Ez olyan, mint amikor gyerekkoromban egykeként mindig egyedül társasoztam. Mindig én nyertem, de nem volt jó.
2022. szept. 9. 21:13
4/9 anonim válasza:
mit dolizol?
2022. szept. 9. 21:59
5/9 anonim válasza:
Kereshetsz online is, akár innen, valakit vagy valakiket akik veled együtt akarnának menni kipróbálni, már épp akartam volna felajánlani hogy társulok de Debrecen elég messze van :(
Ha valaki Budapestről és környékéről szintén kíváncsi lenne egy társasjátékozós estre, de nem mer egyedül menni, és nincs kit vigyen magával, írjon nyugodtan!
Neked pedig sok sikert kérdező, függetlenül attól hogy egyedül vagy másokkal együtt mész el végül.
2022. szept. 9. 23:26
6/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen helyre pont simán mehetsz egyedül. Gondolom lehet csatlakozni a játékokhoz.
2022. szept. 9. 23:28
7/9 anonim válasza:
Amennyiben végül elmentél, hogy ment ha szabad kérdeznem? Felém nincs ilyesmire lehetőség, legalábbis nem tudok róla. Mármint társasoztam már nem arról van szó, de társasozós bárban még sose jártam.
2022. szept. 10. 23:17
8/9 anonim válasza:
Én Debreceni vagyok, de nem tudtam hogy van ilyen "Játszóház Projekt". Eddig csak gamer bárban voltam az egyik barátommal, de nem igazán volt 2 személyes társasuk és odaülni egy idegen, láthatóan jól összeszokott csapathoz sajnos nem mertünk. És ezt egy kicsit bánom.
Szóval szerintem nem gáz. Nekem speciel nem ment.
Remélem nálad nagyobb siker lesz! :D
2022. szept. 12. 19:02
9/9 anonim válasza:
Én nagyon szívesen elmennék akár idegennel is ilyen helyre csak sajnos Budapesten 😓
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!