Van ilyen könyv, hogy a nők mi az amit szeretnek? Mi az ami egy nőt dominál?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 09:26
11/14 anonim válasza:
Na, itt a lényeg, te félsz közeledni. 10# Ezen dolgozz. Én tök sokára jöttem rá, hogy a "nők is emberek". Nem lenéztem őket, hanem inkább túlságosan istenítettem őket, hogy oh, egy olyan éteri lénynek hogy is lehetne köze hozzám, szaros kutyához. Ez pl. elég nagy akadály. Az önbecsülésed, az önképed. Az később jön, hogy a lányok mit szeretnének. Bár arról sem árt tudni.
2023. máj. 4. 09:49
12/14 A kérdező kommentje:
Emberek persze, de velem nem kedvesek..
Folyton csak elutasítás..
Még smaci sem volt könyörgöm...
2023. máj. 4. 10:55
13/14 anonim válasza:
Leírhatnál egy próbálkozást kicsit részletesebben, abból tán tudnánk tippelni, hogy mi ment félre.
Meddig jutottál el?
Van-e hasonlóság, hogy pl. két-három lánynál is eljutottál valameddig, de egyszer csak vége lett? "Ugyanakkor" lett-e vége?
2023. máj. 4. 11:12
14/14 anonim válasza:
Úgy vettem ki, nem arra gondoltál, mi dominálja, hanem mi motiválja. Nem ugyanaz.
Domniál = ural.
Motivál = megmozgat, késztet valamire.
2023. máj. 14. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!