Van ilyen könyv, hogy a nők mi az amit szeretnek? Mi az ami egy nőt dominál?
Pénz, szuper kocsi, családi ház, millás fizetés, szüleid legalább az ország másik végében..
Ide akar beköltözni a nyolcadikról, az anyja mellől.
Engem semmi sem dominál.
N
A nők is emberek, mint mi... Felesleges erről olvasnod, szimplán arra vágynak amire mi, hogy boldogok legyenek, legyen egy párjuk akikkel jól érzik magukat, szeretik egymást, stb és igen, ők is nyílván szeretnek szexelni, csak a társadalmi berögződések miatt ezt sokuk jól titkolja. Meg nekik fontosabb általában az érzelem és az érzékiesség. Ennyi, tessék, összefoglaltam mindent róluk, vagy szerinted ők mégis miben lennének mások?
Szóval ha nem tudsz csajokkal beszélni, akkor tekints rájuk úgy, mint ha srácok lennének akik csajnak öltöztek, mert nincs nagyon más különbség. Nyílván vannak köztük is különböző személyiségűek, de a legtobb csaj csak ugyan arra vágyik, mint mi, boldogságra, egy társra és szexre.
Huhh... Nem tudtam, hogy a csajok is ugyanúgy szeretik a szexet... :)
Néha ha az ember ha fél közeledni hozzájuk, akkor inkább meg se próbálja, mert nem meri és leblokkol így inkább egyedül egymagában van elhalasztva az esélyeit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!