Meghívtak egy házibuliba de nem ismerek senkit. Elmenjek?
Figyelt kérdés
Egy film kapcsán statiszta szerepet vállaltam és most egy stábbulit szerveztek a többiek. Azt kell tudni, hogy én ebbe csak úgy belecsöppentem mert az egyik ismerősöm ismerőse szólt hogy ha van kedvünk akkor mehetünk statisztanak a filmbe és raertem és elmentem. De tényleg nem ismerek senkit sem ott, a hazigazdat se és nekem ez kellemetlen lenne így ha elmennék. Szeretnék ismerkedni szívesen de félek hogy ők nem igazán fogadnák el ezt a dolgot. Szeretnék is menni meg nem is igazából. Mit gondoltok?2023. ápr. 16. 09:34
11/16 anonim válasza:
Így van, elmész szépen, ha jól érzed magad, maradsz, ha nem, akkor köszönés nélkül hazamész. Ennyi. Nem kell ennek kínosnak lennie. :D
2023. ápr. 16. 13:30
12/16 anonim válasza:
Gangbang buli lesz és ott nem statiszta leszel, hanem főszereplővé léphetsz elő :D
2023. ápr. 16. 13:49
13/16 anonim válasza:
Hát hogy a büdös viharba ne mennél el !!!!!!
Ez teljesen egyértelmű. Egy ilyen váratlan buliban születnek a legjobb kapcsolatok.
Akár barátok, akár szerelem, ez a legjobb.
Öltözz, csípd ki magad, és indulj ha eljön az idő.
2023. ápr. 17. 19:56
14/16 anonim válasza:
Bocsi, de leragadtam még az első mondatnál.
Ha senki sem ismer, akkor vajon ki hívott meg? 🤔
2023. ápr. 17. 22:32
15/16 anonim válasza:
Szetintem a hàzigazdi hívta meg őt, de a vendégsereget nem ismeri.
Ez a legjobb táptalaj az új barátságokhoz.
2023. ápr. 17. 22:37
16/16 anonim válasza:
#15.
"tényleg nem ismerek senkit sem ott, a házigazdát sem"
/bocs, olvasni még tudok/
2023. ápr. 17. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!