Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Meghívtak egy házibuliba de...

Meghívtak egy házibuliba de nem ismerek senkit. Elmenjek?

Figyelt kérdés
Egy film kapcsán statiszta szerepet vállaltam és most egy stábbulit szerveztek a többiek. Azt kell tudni, hogy én ebbe csak úgy belecsöppentem mert az egyik ismerősöm ismerőse szólt hogy ha van kedvünk akkor mehetünk statisztanak a filmbe és raertem és elmentem. De tényleg nem ismerek senkit sem ott, a hazigazdat se és nekem ez kellemetlen lenne így ha elmennék. Szeretnék ismerkedni szívesen de félek hogy ők nem igazán fogadnák el ezt a dolgot. Szeretnék is menni meg nem is igazából. Mit gondoltok?

2023. ápr. 16. 09:34
1 2
 1/16 anonim válasza:
Még szép hogy igen! Aztán ha mégsem jó lehet angolosan távozni.
2023. ápr. 16. 09:36
 2/16 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első írta. El kell menni, hátha lesz pozitív hozadéka. Ha meg nagyon szarul érzed magad, akkor lelépsz.
2023. ápr. 16. 09:59
 3/16 anonim válasza:
Igen, ha érdekel a filmes világ főleg :)
2023. ápr. 16. 10:02
 4/16 anonim válasza:

Aki meghívott azt gondolom ismered szóval egy embert már ismersz.:)

Menj el nyugodtan ott tudsz ismerkedni és próbáld meg jól érezni magad.

2023. ápr. 16. 10:14
 5/16 anonim válasza:
Ismerős a szitu, voltam én is ilyen fakultatív jellegű „házibulin”. Ugyan a társaságban elég kényelmetlenül éreztem magam, de a kaja legalább jó volt… :P
2023. ápr. 16. 10:33
 6/16 anonim válasza:

Ősszel én is kaptam egy meghívást egy buliba, ugyan én ismertem a házigazdát, de azon kívül senkit.

Egy darabig tipródtam, de összeszedtem magam, s nem bántam meg, nagyon jól éreztem magam, nagyon szimpatikus, barátságos társaság volt. Lesz hamarosan egy újabb velük. :)

2023. ápr. 16. 10:33
 7/16 anonim válasza:

Engem érdekelne, hogyan lehetne statisztának jelentkezni filmekbe. Kerestem interneten, de nem nem találtam ilyen lehetőséget. Ki tud segíteni ? Milyen jó lenne például statisztának lenni egy terminátor vagy bosszúállós filmben :D

Magyar filmekben nem lennék statiszta, nem szimpatikusak.

2023. ápr. 16. 11:00
 8/16 anonim válasza:
miért ne.
2023. ápr. 16. 11:07
 9/16 anonim válasza:
Szerintem menj el, ha nem szimpi lelépsz.
2023. ápr. 16. 12:06
 10/16 anonim válasza:
Menj nyugodtan ha meg aktuális. 😊
2023. ápr. 16. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!