Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt a 30-as, 40-es...

Vannak itt a 30-as, 40-es éveikben járó szűz, incel férfiak, akik az anyjuk pincéjében laknak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 13:56
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

20

Tehát semmilyen hatással nincs az önértékelésedre, mentális egészésgedre. Rendben, köszi.

2023. ápr. 10. 23:12
 22/35 anonim válasza:

21, nyilván nem voltam boldog, de tisztában voltam vele, hogy az ő szegénységi bizonyítványuk, ha a külsőm, vagy mondvacisnált indokok alapján piszkálnak. Mégis miért hinném el nekik, hogy kevesebbet érek? Ki hisz egy olyannak, aki abból merít önbizalmat, hogy a gyengébbeket piszkálja?:D Ne röhögtess már!:D Ha ők többet érnének, nem szorulnának rá erre az ego-boostra.

Azért a gimit követően amikor lett lehetőségem pszichológushoz járni, eljártam. A terápia során megállapította, hogy amúgy nincs velem különösebb gond, de azért nekem jót tett az útkeresésben, önbizalomban stb.

Jól énekelek. El is jártam kórusba. Az iskolai kórus az (talán a zenei iskolákat kivéve) mindenhol a gúny céltáblája, oda csak a lúzerek járnak:D De milyen jófej lúzerek azok, és milyen jó csajok vannak ott!:D

Saját közegembe kerültem. A kórus berkein kívül talán egy csúfolt lúzer voltam, de a kórusban kedveltek. 2 barátnőm is volt a kórusból. MOndjuk a végére kínos lett, mikor összebarátkoztak:D

keresd meg amiben jó vagy és csináld. Nem azoknak kell megfelelni, akik utálnak, vag yhülyék, hanem azokkal kell barátkozni, akikkel van közös hang.. Őszintén, mi a fontosabb? olyanok évleménye, akiktől nem akarsz semmit, csak hogy békénhagyjanak, vagy a sjaát életed?

2023. ápr. 10. 23:33
 23/35 anonim válasza:
Szűz vagyok, de nem anyám pincéjében lakok és nem vagyok incel. Nem szeretem ezt a kifejezést, kicsit sértő.
2023. ápr. 11. 11:08
 24/35 anonim válasza:

23

De nem sértő. Ez egy állapot amiről nem tehetsz. Ha nem tehetsz róla miért lenne sértő?

2023. ápr. 11. 11:20
 25/35 anonim válasza:

24, talán azért, mert a mögötte álló ideológiával azonosítják a simán csak sikertelen szingli embert.

Mert az incel ideológia bizony kirekesztő, sztereotíp és erőszakos, szóval nem véletlen, hogy sokan ugyan hasonló helyzetben vannak, mégsem óhajtják ezt az incel jelzőt magukra venni.

Ahogy pl korábban sok büszke liberális vagy konzervatív ember is inkább elhallgatja, hogy ő azt az eszmét vallja amit, mert a nagypolitika lejáratta mind a lbierálisokat, mind a konzervatívokat.

Egy férfi akinek régóta nagoyn problémás a párkeresés az nem feltétlen vallja azt az elvet amit az incelek, pl hogy a nők nagyrészének csak a chadek kellenek meg nem óhajtanak sex market value-ról értekezni, stb...

Szóval pont úgy, ahogy nem minden ember aki értéknek tekinti a családot konzervatív - sőt, Fideszes - úgy nem minden régóta sikertelen szingli férfi incel.

2023. ápr. 11. 17:40
 26/35 anonim válasza:

25

De azért mert nem annak nevezzük az még a tényeken nem változtat:

1. Van egy férfitípus aki aránytalanul, többszörösen sikeresebb a nőknél mint a többi átlaga

2. Ha nem sikerült nővel semmilyen aktust összehoznod már hosszú ideje annak ellenére, hogy akartad, akkor önkéntelen cölibátusban, avagy involuntary Celibacyben (incel) szenvedsz.

2023. ápr. 11. 20:05
 27/35 anonim válasza:

26

Ja és:

3. A szex eloszlása nagyon aránytalan, talán a pénzbeni vagyon eloszlásához hasonlítható. Tehát van egy top réteg amely a szex többségében részesül, a maradék meg osztozik a szex kisebb részében. Ez nyilván férfiaknál van így, nők esetében a szex egyenletesebben oszlik meg, ezért is nem lehet annyi incel nőről hallani.

2023. ápr. 11. 20:07
 28/35 anonim válasza:

26, csak a lényeget nem akarod megérteni.

IGEN, a szó szoros értelmében az, aki akarata ellenére régóta nem szexelt, azt lehet incelnek nevezni. Ugyanakkor ezt a fogalmat egy bizonyos kisebbség annyira magáévá tette, hogy az emberek nem a szexmentes életre, hanem a frusztrált és fröcsögő, erőszakos emberekre gondol, ha meghallja az incel szót.

Márpedig egy szó jelentését befolyásolja, hogy mire gondol az emberek többsége a hallatán.

Ismerek pár 30as szűz férfit, de ők pl mereven elhatárolódnak attól, hogy incelként aposztrofálja őket bárki. Azzal egyetértenek, hogy szeretnének szexelni, de nem jön össze a dolog, de azzal, amit az "incel"fogalom (nem szó, fogalom!) hordoz, azzal bőven nem.

2023. ápr. 11. 23:59
 29/35 anonim válasza:

28

De az az ő szegénységi bizonyítványa ha nem tudja mit jelent az incel.

Minden tegyük fel tolószékes ugyanúgy gondolkodik és ugyanúgy viselkedik?

Vagy minden első osztályos diák tökre ugyanúgy viselkedik?

Ha valakik általánosítanak azok szellemi szegénységben szenvednek.

Incelek közt is sokféle van. Van aki csendes nem beszél a problémájáról. Van aki hangos és igen beszél róla. Van aki meg radikális és változtatásokat akar.

Van aki követi a blackpill ideológiát meg van aki nem foglalkozik vele sokat.

Nem az inceleket kellene okolni amiért nem ismerik a szavak jelentését és általánosítanak.

2023. ápr. 12. 14:50
 30/35 anonim válasza:
Én a padláson lakom és apámnál.
2023. ápr. 13. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!