Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt a 30-as, 40-es...

Vannak itt a 30-as, 40-es éveikben járó szűz, incel férfiak, akik az anyjuk pincéjében laknak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 13:56
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
9-es csinálok és meghívlak!
2023. ápr. 9. 17:50
 12/35 anonim válasza:
Jelen, es még pelenkat is hordok mert nem vagyok szobatiszta
2023. ápr. 9. 18:05
 13/35 anonim válasza:
Nem vagyok szűz incel de a többi igaz rám
2023. ápr. 9. 18:42
 14/35 anonim válasza:
Sziasztok ha incel vagy akkor csatlakozz a discord szerverhez [link]
2023. ápr. 9. 18:43
 15/35 anonim válasza:

18 évesen incelnek hívni magukat.... aztán csodálkoznak, hogy nem kell senkinek, miközben ő maga tesz róla.

Aki 18 évesen incelnek vallja magát, az nem önhibáján kívül kerül cölibátusba, mert ezzel az ideológiával aktívan tesz róla, hogy ne kelljen senkinek. És 18 évesen gyakorlatilag még a rajt előtt feladja. Aki 40 évesen tolja ezt, azt megértem, de aki még jóformán el se kezdett élni és már feladja, az nagoyn szánalmas...

2023. ápr. 10. 00:02
 16/35 anonim válasza:

te tuti nő vagy, el se tudod képzelni milyen az ha valaki a kutyának se kell

2023. ápr. 10. 00:12
 17/35 anonim válasza:

Ezek a 18 éves incel fiúkák pont olyanok, mint amikor mi fiatalon punkok voltunk meg skinheadek, és a punkok acélbetétes bakancsában piros fűző volt, a skinheadekében fehér, és akkor nagyon kemények voltunk :D

18 évesen azt leírni, hogy nem kell egy nőnek sem, huhh, hát elég kemény. De majd kinövik úgyis.

2023. ápr. 10. 11:25
 18/35 anonim válasza:
17: Szerintem ez rosszabb. Az incelséghez mérgező társadalmi és politikai ideológia is társul, legalábbis az altright teljesen rájuk telepedett. Emelett, az incelek nem vonzó férfiak, nem kellenek a nőknek, szexualisan frusztráltak, amik jobban teret engednek a szélsőségeknek (nőutálat, homofóbia, szélsőséges politikai nézetek). Frusztráció ez inkább, mint lázadás.
2023. ápr. 10. 11:34
 19/35 anonim válasza:

18

Az nem mérgező társadalmilag szerinted, hogy a suliban külső alapján kipécéznek valakiket és megkeserítik az életük? Vagy, hogy a népszerűség is külső függő? Ameddig ilyen náci rendszer uralkodik addig az incelekre nem lehet egy rossz szavatok! A görbe tükör nem fekszik amennyire látom.

2023. ápr. 10. 20:42
 20/35 anonim válasza:

15ös vagyok és nem nő. Én is az "alsóbb kasztokba" tartoztama suliban. Általánosban naponta vertek, középiskolában csak párhetente, ott inkább a gúnyolódás meg a bullying ment.

Aztán felnőttem és láttam, hogy mennyire szánalmas ezen vergődni. Mármint igen, a bullying egy rossz dolog, de nem emiatt nincs nőd.

2023. ápr. 10. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!