Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki köztetek olyan férfi, aki...

Ki köztetek olyan férfi, aki elérte a 40-50 évet, és nem talált magának női társat még?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 19:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
Jelen. Hátrány, hogy van egy alapbetegségem, és ez is befolyásolja a dolgot. (F40)
2023. ápr. 5. 19:55
 2/11 anonim válasza:
Én...48F
2023. ápr. 5. 20:36
 3/11 anonim válasza:
Szerintem többen vagyunk, akik találtak és külön mentek, akár többször is.
2023. ápr. 5. 21:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze. hogy többen. Nem rájuk gondoltam.
2023. ápr. 5. 21:45
 5/11 anonim válasza:
30as vagyok de szinte biztos hogy addigra se lesz.
2023. ápr. 5. 23:27
 6/11 anonim válasza:

Ha nőként hozzászólhatnék: van, aki az egzisztenciális biztonságra törekszik. Talán "házinyúlra nem lövünk" elvet követik néhányan.

Nem egészen biztos, hogy mindenki a közvetlen kolléganőjével jön össze. Megismertem egy egészen félénk zárkózott, közel 67(!) éves férfit.

Még sosem volt házas, hosszabb élettársi kapcsolata. Gyermeke sem született. Folyamatosan már tevékenységek kötötték le az idejét.

Van, aki a szüleit ápolja egyedül. Akár hosszú éveken át. Rengeteg féle élethelyzet van, el sem tudnánk képzelni.

2023. ápr. 6. 07:46
 7/11 anonim válasza:

6-os vagyok.

Ez a szóban forgó idős úr korábban már próbálkozott kapcsolatokkal. Természetesen nem tett örök tisztasági fogadalmat. Sőt!

Elég gyakran a szexualitás témakörén járnak a gondolatai. (Igen, még a 60-as korosztályú idősebb uraknak is. Meglepő módon.)

De ismétlem, hogy van, aki a szülei időskori ápolását tartja kötelességének, vagy esetleg a testvéreinek már lesz időközben családja.

Ez esetben is akár a legidősebb "fiú"-gyerekre hárul a szülőgondozás.

2023. ápr. 6. 07:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Félreérthető volt a kérdés. Nem az okok érdekelnek.
2023. ápr. 6. 08:12
 9/11 anonim válasza:

Oké, de ha nincs ok, magyarázat, akkor mit érsz azzal, hogy páran jelentkezünk, hogy "Igen, én is ilyen vagyok"?

Igaz mondjuk az is, hogy "hallgattassék meg a másik fél is egy "okmagyarázathoz".

2023. ápr. 6. 22:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Ezt bízd rám. Köszönöm.
2023. ápr. 7. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!