Van kedved ismerkedni?
Jó lenne új embereket megismerni. Egy jó barátom van, de az utóbbi hónapokban keveset beszélgettem vele. Rajta kívül inkább csak távoli és netes haverjaim vannak.
Fiúkkal jobban megtalálom a közös hangot és szívesebben beszélgetek velük, de lányok is írhatnak. Végülis örülnék ha lenne egy barátnőm.
Rólam néhány info:
- párkapcsolatban vagyok!
- 25 éves lány vagyok
- általában a velem egykorúakkal vagy a nálam néhány évvel idősebbekkel jövök ki a legjobban
- még nem kezdtem el azokat a tevékenységeket, amelyeket szerintem tényleg majd a hobbimnak tudok nevezni (társastánc, vadkemping)
- mostanában gameltem, zenét és podcastet hallgattam, sorozatot néztem, olvastam, sütöttem
- szeretek új dolgokat tanulni, beszélgetni, filozofálgatni :D
Ha van kedved ismerkedni írj privátban.
Bocsi kicsit lassú leszek, ma regisztráltam és le van korlátozva az idő. 15 percet kell várnom miután írok egyszer.
2: Pest és Fejér megye
3: Én is hosszútávban gondolkodok. Nekem 3 óra a lélektani határ. :D Te merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!