Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volna kedved/kedvetek ismerked...

Volna kedved/kedvetek ismerkedni?:) 22/f

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Volna kedvetek ismerkedni? Barátokat/ismerősöket keresek.

Röviden magamról:

most kezdem pár év munka, és középfokú tanulmányaim után a kémia szakot egyetemen. Matematika, és kémia az érdeklődési köröm, ami a tanulmányokat illeti.

Nem szeretek bulizni, nem szeretem a tömeget, és messengeren kívül semmi egyéb közösségi médiát sem használok.

Nem érdekelnek a márkás cuccok, viszonylagos egyszerű embernek tartom magam. Nem vagyok sem kifejezetten extrovertált, sem pedig introvertált. Nincs sok barátom/ismerősöm. Nagyon-nagyon szeretem a természetet.

Eddig (és az egyetem mellett is, csak féllállásban) szociális szektorban dolgozom.

Általában jó kedvű vagyok. Most lesz újra biciklim, mert biciklizni szeretek. Dohányzom, napi maximum 10 szálat.

Budapesten lakom.

Nem feltétlen a korosztályomban keresek új ismerősöket.

Szép napot Nektek!:)

2022. júl. 25. 16:23
1 2
 1/20 anonim válasza:
Szimpinek tűnsz eddig. Pestre is jársz egyetemre?
2022. júl. 25. 18:35
 2/20 A kérdező kommentje:

Szia:). Igen

(ELTE TTK)

2022. júl. 25. 18:48
 3/20 anonim válasza:

Ez nagyon jó, amit írsz, a szakod is és a kedvtelésed is pont jó...csak éppen a korom több, nem is kevéssel :)

De azért sok sikert Neked..

Egy természetbarát férfi:)

2022. júl. 25. 19:17
 4/20 anonim válasza:

3.!

Ne talán nem pont kb. 31 év van köztetek?:))

2022. júl. 25. 19:45
 5/20 anonim válasza:
Netalán*
2022. júl. 25. 19:46
 6/20 A kérdező kommentje:

4-es

Van sejtesed arrol, hogy ki vagyok en, es ki a valaszolo, hogy ezt igy kiirtad? :D

Amugy meg nem gond. Van 57 eves ismerosom is, akivel joban vagyok. Amugy is elenyeszo korombelit talalok.

2022. júl. 25. 21:18
 7/20 A kérdező kommentje:
Es a legjobb bararom is 38 éves.
2022. júl. 25. 21:18
 8/20 A kérdező kommentje:
Amugy valamilyen technikai ok miatt nem tudok zold kezet adni senkinem sem? (Nem jelenik meg a valasz hasznossagi visszajelzo panel).
2022. júl. 25. 21:19
 9/20 A kérdező kommentje:

4-es

Hulye vagyok. :D

Engem nem kell ismerned, hisz kiirtam, hogy 22/f.(Sosem irtam ki eddigi egyetlen válaszomban, kerdesemben sem) ezért megfeledkeztem róla.

De a masik valaszolot honnan sejted, hogy kb. 53 eves? :D

2022. júl. 25. 21:26
 10/20 anonim válasza:
Azért nem jelenik meg, mert ismerkedéskategóriába írtad.
2022. júl. 25. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!