Én azt szoktam csinálni ilyen esetekben, hogy keresek egy olyan közösséget, klubot, ahol olyan tevékenységet végeznek, amit én is kedvelek.
Az én esetemben ez egy tenisz klub :)
2023. febr. 20. 17:24
2/7 anonim válasza:
#1 melyik város? Én is szeretnék tenisz klubhoz csatlakozni 🥺
2023. febr. 20. 18:22
3/7 anonim válasza:
Most komolyan random odamennél egy üveg borral tök ismeretlen emberekhez, akik lehet, hogy ittasak/drogosak? Jó, nyilván nem minden társaság ilyen, de azért na... Ennél sokkal több értelme van, ha mondjuk a hobbijaid alapján keresel valamilyen közösséget. Mehetsz pl. sportolni, tanulhatsz nyelvet, járhatsz tánctanfolyamra, vallási közösségbe, ismeretterjesztő előadásokra, szinte bárhová.
2023. febr. 20. 19:40
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyálltalán ne sürgesd ezt a dolgot.
Jáj- kelj, mozogj minden irányba,éld az életet, és majd random kiakakulnak a dolgok.
Eröltetni semmiképp ne erőltesd mert az nem jó.
A barátok szerzése olyan mint a társkeresés.
Csak ami random jön. Eröltetve egyik sem jó.
2023. febr. 21. 10:08
5/7 anonim válasza:
3. A hozzászólásod első mondatát olvasva az összes szőr felállt a testemen a felháborodástól, többet nem is írok erről
2023. febr. 21. 10:23
6/7 anonim válasza:
#5: Nem kell felháborodnod, a nagy magyar valóság az, hogy az emberek java része nem tudja elképzelni a szórakozást, bandázást bódulat nélkül, illetve nem ismernek határokat (főleg a fiatalok). Másrészt random odamenni egy üveg borral a kezedben vadidegen emberekhez, akiknek a szándékairól fogalmad sincs, elég nagy naivitásra vall.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!