Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy ismerkedhetnék költözés...

Hogy ismerkedhetnék költözés után az új városban?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap elmentem sétálni és láttam, hogy jellemző a bandázás, együtt szórakoznak, stb.

Az előző helyen nem nagyon volt jellemző az ilyesmi.

Nagyon ciki lenne odamenni egy ilyen társasághoz (akár egy üveg borral), hogy csatlakozzak hozzájuk?

Más megoldást nem tudok, nem találtam egy Facebook csoportot sem.

Van esetleg valakinek más ötlete?

2023. febr. 20. 17:18
 1/7 anonim válasza:

Én azt szoktam csinálni ilyen esetekben, hogy keresek egy olyan közösséget, klubot, ahol olyan tevékenységet végeznek, amit én is kedvelek.

Az én esetemben ez egy tenisz klub :)

2023. febr. 20. 17:24
 2/7 anonim válasza:
#1 melyik város? Én is szeretnék tenisz klubhoz csatlakozni 🥺
2023. febr. 20. 18:22
 3/7 anonim válasza:
Most komolyan random odamennél egy üveg borral tök ismeretlen emberekhez, akik lehet, hogy ittasak/drogosak? Jó, nyilván nem minden társaság ilyen, de azért na... Ennél sokkal több értelme van, ha mondjuk a hobbijaid alapján keresel valamilyen közösséget. Mehetsz pl. sportolni, tanulhatsz nyelvet, járhatsz tánctanfolyamra, vallási közösségbe, ismeretterjesztő előadásokra, szinte bárhová.
2023. febr. 20. 19:40
 4/7 anonim válasza:

Szerintem egyálltalán ne sürgesd ezt a dolgot.

Jáj- kelj, mozogj minden irányba,éld az életet, és majd random kiakakulnak a dolgok.

Eröltetni semmiképp ne erőltesd mert az nem jó.

A barátok szerzése olyan mint a társkeresés.

Csak ami random jön. Eröltetve egyik sem jó.

2023. febr. 21. 10:08
 5/7 anonim válasza:
3. A hozzászólásod első mondatát olvasva az összes szőr felállt a testemen a felháborodástól, többet nem is írok erről
2023. febr. 21. 10:23
 6/7 anonim válasza:
#5: Nem kell felháborodnod, a nagy magyar valóság az, hogy az emberek java része nem tudja elképzelni a szórakozást, bandázást bódulat nélkül, illetve nem ismernek határokat (főleg a fiatalok). Másrészt random odamenni egy üveg borral a kezedben vadidegen emberekhez, akiknek a szándékairól fogalmad sincs, elég nagy naivitásra vall.
2023. febr. 21. 12:31
 7/7 anonim válasza:
melyik város és milyen korosztály?
2023. febr. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!