Hol tudok barátkozni olyan emberekkel, akik már elköltöztek külföldre, vagy szeretnének?
17:42
Nyitott vagyok rengeteg országra. Lehetőleg Európa nyugati, vagy északi részébe szeretnék menni. Amerika és Kanada is szóba jöhet. Nagyon sokat gondolok a külföldre költözésre, erre vágytam egész életemben! Én egy 28 éves srác vagyok. Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy kapcsolatokat építsek ki. Pszichológushoz is járok, hogy mentálisan megerősödjek, illetve minden nap használom az angol nyelvet 2 külföldi ismerősöm segítségével. (Egy britt és szlovén hölgy barátom van.) Az angol nyelvet középszinten beszélem, folyamatosan hallgatok itthon angol nyelvű YouTube videókat.
Van egy tippem, hogy EuroTour program résztvevő vagy, esetleg Erasmus támogatásban is részesülsz... Ha tovább kellene tippelnem szakács, pincér, esetleg cukrász képzésen veszel részt.
Ne haragudj, de nem akarok ezen az oldalon franciául kommunikálni. :D Talán még azt is megmondom, hogy kik vesznek téged körül magyarok. :D
#9 Százszázálékosan francia vagyok és bölcsészet- és társadalomtudományokra alkalmazott matematikát és számítástechnikát tanulok 😅 (Licence MIASHS ha érdekel)
Azért kíváncsi lettem mert nem látunk sok külföldit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!