Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudok barátkozni olyan...

Hol tudok barátkozni olyan emberekkel, akik már elköltöztek külföldre, vagy szeretnének?

Figyelt kérdés
Olyan emberekkel szeretnék barátságot kötni, akik külföldön laknak, vagy oda készülnek. Hol van erre lehetőségem? Milyen tanácsokat tudtok adni nekem?

2022. ápr. 14. 17:15
 1/9 anonim válasza:
Én pl már 2016 óta Franciaországban élek. Tudom javasolni ilyen céllal egy adott ország neve+magyarok szóösszetételre keresni facebookon. Találni fogsz egy csomó csoportot ami téged érdekelhet.
2022. ápr. 14. 17:27
 2/9 anonim válasza:
Ellenzéki rendezvényeken :)
2022. ápr. 14. 17:36
 3/9 anonim válasza:
Hova akarsz költözni?
2022. ápr. 14. 17:42
 4/9 anonim válasza:
szia! én olaszországba fogok költözni, most intézem. én is keresnék társaságot
2022. ápr. 14. 18:11
 5/9 A kérdező kommentje:

17:42

Nyitott vagyok rengeteg országra. Lehetőleg Európa nyugati, vagy északi részébe szeretnék menni. Amerika és Kanada is szóba jöhet. Nagyon sokat gondolok a külföldre költözésre, erre vágytam egész életemben! Én egy 28 éves srác vagyok. Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy kapcsolatokat építsek ki. Pszichológushoz is járok, hogy mentálisan megerősödjek, illetve minden nap használom az angol nyelvet 2 külföldi ismerősöm segítségével. (Egy britt és szlovén hölgy barátom van.) Az angol nyelvet középszinten beszélem, folyamatosan hallgatok itthon angol nyelvű YouTube videókat.

2022. ápr. 14. 18:22
 6/9 anonim válasza:

Van egy tippem, hogy EuroTour program résztvevő vagy, esetleg Erasmus támogatásban is részesülsz... Ha tovább kellene tippelnem szakács, pincér, esetleg cukrász képzésen veszel részt.

Ne haragudj, de nem akarok ezen az oldalon franciául kommunikálni. :D Talán még azt is megmondom, hogy kik vesznek téged körül magyarok. :D

2022. ápr. 14. 18:45
 7/9 Gymnospermatophyta válasza:
A helyedben rögtön az jutna eszembe, amit az 1. írt. Facebook csoportok. Biztos rengeteg van.
2022. ápr. 14. 19:34
 8/9 franciasrac válasza:

#9 Százszázálékosan francia vagyok és bölcsészet- és társadalomtudományokra alkalmazott matematikát és számítástechnikát tanulok 😅 (Licence MIASHS ha érdekel)

Azért kíváncsi lettem mert nem látunk sok külföldit

2022. ápr. 14. 22:57
 9/9 anonim válasza:
Persze és téged vigyen ki innen egy csaj. Aha.
2022. ápr. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!