Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni egy 29 éves hölggyel, aki barátkozna?

Figyelt kérdés

Szóval szívesen beszélgetnék olyannal, aki kommunikatív, vannak épkézláb gondolatai, nyitott a fejlődésre, s nem túl extrovertált. Én is inkább introvertáltabb vagyok. Olyannal beszélgetnék, aki szintén önismereti úton van.

Én pedagógusként végeztem, 29 éves vagyok, a fővárosba költöztem nemrég, s most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem.

Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni. Csináljanak helyette valami hasznosabbat, azt tudom szeretettel javasolni. :)

2023. febr. 14. 11:58
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Én meg minden új választ rögtön megnézek, mert itthon punnyadok egyedül és rohadtul ráérek nézegetni és kötöszködni a magukkal beszélgető emberekkel:)
2023. febr. 14. 16:35
 32/36 A kérdező kommentje:

Nem töröltem semmit, nem tiltok senkit. Nem ingerel és nem frusztrál itt, aki magával beszélget sem. Ha örömét leli benne, ámen.

Köszönöm a megértő és a meg nem értő sorokat is. Tanulópénznek jó.

2023. febr. 14. 17:53
 33/36 anonim válasza:
Nekünk is jó tanulópénz volt hogy ne irjaljunk olyan fiúknak aki kiadja magát csajnak!
2023. febr. 14. 18:16
 34/36 anonim válasza:
#33 wat? :D
2023. febr. 14. 18:19
 35/36 anonim válasza:
Na, találtál normális, épkézláb gondolatokkal rendelkező személyt is, akivel el tudsz beszélgetni?
2023. febr. 14. 20:35
 36/36 anonim válasza:

ÉN extrováltnégyzeten vagyok :3

Ha akarsz hívásozhatunk ;)

2023. febr. 22. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!