Lenne kedve valakinek beszélgetni egy 29 éves hölggyel, aki barátkozna?
Szóval szívesen beszélgetnék olyannal, aki kommunikatív, vannak épkézláb gondolatai, nyitott a fejlődésre, s nem túl extrovertált. Én is inkább introvertáltabb vagyok. Olyannal beszélgetnék, aki szintén önismereti úton van.
Én pedagógusként végeztem, 29 éves vagyok, a fővárosba költöztem nemrég, s most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem.
Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni. Csináljanak helyette valami hasznosabbat, azt tudom szeretettel javasolni. :)
Nem töröltem semmit, nem tiltok senkit. Nem ingerel és nem frusztrál itt, aki magával beszélget sem. Ha örömét leli benne, ámen.
Köszönöm a megértő és a meg nem értő sorokat is. Tanulópénznek jó.
ÉN extrováltnégyzeten vagyok :3
Ha akarsz hívásozhatunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!