Lenne kedve valakinek beszélgetni egy 29 éves hölggyel, aki barátkozna?
Szóval szívesen beszélgetnék olyannal, aki kommunikatív, vannak épkézláb gondolatai, nyitott a fejlődésre, s nem túl extrovertált. Én is inkább introvertáltabb vagyok. Olyannal beszélgetnék, aki szintén önismereti úton van.
Én pedagógusként végeztem, 29 éves vagyok, a fővárosba költöztem nemrég, s most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem.
Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni. Csináljanak helyette valami hasznosabbat, azt tudom szeretettel javasolni. :)
Szia! Szívesen meghallgatlak.
21L
"most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem."
"Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni."
. Szóval csak a nyavalygásra tudnál időt fordítani? Pillanat, megnézem a határidő naplómat...
6/8 válaszára:
Helyes hozzáállás. :)
Ne csak én válogassak, válogass és szelektálj Te is, nyugodtan. Így kell.
"Ne terheljük a sem a lelki-, sem pedig a virtuális szemetesládánkat felesleges szócsépléssel."
Oké, akkor én sem hallgatom meg a rinyálásod. :)
7/10 válaszára:
Köszönöm a javaslatot! Túl vagyok rajta, nem éreztem hatékonynak és ahhoz képest túl költséges volt. Így megpróbálkozom itt.
És nem sírni szeretnék. Azzal nem tisztelek meg senkit: sem a másikat, sem magamat. De - hogy őszinte legyek - nem tartom kizártnak, hogy lehet én is tudnék segíteni másnak (már csak a viszont meghallgatással is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!