Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni egy 29 éves hölggyel, aki barátkozna?

Figyelt kérdés

Szóval szívesen beszélgetnék olyannal, aki kommunikatív, vannak épkézláb gondolatai, nyitott a fejlődésre, s nem túl extrovertált. Én is inkább introvertáltabb vagyok. Olyannal beszélgetnék, aki szintén önismereti úton van.

Én pedagógusként végeztem, 29 éves vagyok, a fővárosba költöztem nemrég, s most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem.

Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni. Csináljanak helyette valami hasznosabbat, azt tudom szeretettel javasolni. :)

2023. febr. 14. 11:58
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
Na, itt a lehetőség pasik, lehettek a lelki szemetesládái. :D
2023. febr. 14. 12:00
 2/36 anonim válasza:

Szia! Szívesen meghallgatlak.

21L

2023. febr. 14. 12:04
 3/36 anonim válasza:
Estére írd le, hány privit kaptál férfiaktól. ;-)
2023. febr. 14. 12:07
 4/36 anonim válasza:
szerintem még a teflon tepsis erdélyi kokéró is megtalálja, mint engem a penny parkolóban.
2023. febr. 14. 12:09
 5/36 anonim válasza:

"most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem."

"Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni."

. Szóval csak a nyavalygásra tudnál időt fordítani? Pillanat, megnézem a határidő naplómat...

2023. febr. 14. 12:12
 6/36 anonim válasza:
Nem barátkozni akarsz, hanem kisírni magad. Fordulj szakemberhez, már csak az önismereted miatt is.
2023. febr. 14. 12:17
 7/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de nem reagálok mindenkinek érdemben. Ne terheljük a sem a lelki-, sem pedig a virtuális szemetesládánkat felesleges szócsépléssel.
2023. febr. 14. 12:20
 8/36 A kérdező kommentje:

6/8 válaszára:

Helyes hozzáállás. :)

Ne csak én válogassak, válogass és szelektálj Te is, nyugodtan. Így kell.

2023. febr. 14. 12:22
 9/36 anonim válasza:

"Ne terheljük a sem a lelki-, sem pedig a virtuális szemetesládánkat felesleges szócsépléssel."

Oké, akkor én sem hallgatom meg a rinyálásod. :)

2023. febr. 14. 12:28
 10/36 A kérdező kommentje:

7/10 válaszára:

Köszönöm a javaslatot! Túl vagyok rajta, nem éreztem hatékonynak és ahhoz képest túl költséges volt. Így megpróbálkozom itt.

És nem sírni szeretnék. Azzal nem tisztelek meg senkit: sem a másikat, sem magamat. De - hogy őszinte legyek - nem tartom kizártnak, hogy lehet én is tudnék segíteni másnak (már csak a viszont meghallgatással is).

2023. febr. 14. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!