Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni egy 29 éves hölggyel, aki barátkozna?

Figyelt kérdés

Szóval szívesen beszélgetnék olyannal, aki kommunikatív, vannak épkézláb gondolatai, nyitott a fejlődésre, s nem túl extrovertált. Én is inkább introvertáltabb vagyok. Olyannal beszélgetnék, aki szintén önismereti úton van.

Én pedagógusként végeztem, 29 éves vagyok, a fővárosba költöztem nemrég, s most nehezebb időszakomat élem. Szakítás után vagyok. Meghallgatásra van szükségem.

Kérem, kíméljenek azok, akik nem tudnak érdemben hozzáfűzést tenni a kérdéshez. Sem időm, sem energiám, sem kedvem nincs hozzájuk. Illetve nem szeretném az Ő idejüket sem tékozolni. Csináljanak helyette valami hasznosabbat, azt tudom szeretettel javasolni. :)

2023. febr. 14. 11:58
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

A céllal nincs probléma kérdező, ám a SAJÁT lelki békéd érdekében javaslom neked, hogy tereld privát csatornára ezt a kommunikációt, mert a másodperc töredéke alatt beléd fog kötni a fél vármegye!

Ott is fogsz találkozni agresszív emberekkel, de azokat egyszerűbb ott ignorálni, mint itt kitenni magad a legkülönfélébb atrocitásoknak.

TE érdeked!

2023. febr. 14. 12:39
 12/36 anonim válasza:

Milyen fél vármegye?

Lehet hogy délutánra már az összes vármegyéből lesz itt 1-1 válaszoló. :D

2023. febr. 14. 12:43
 13/36 anonim válasza:
#12 Valószínűleg rosszul sikerült választani, előfordul. Ismerek olyanokat akik többedik próbálkozásra találták meg azt akit úgy ítéltek meg, hogy tudnak hatékonyan együtt dolgozni a problémán. Egyébként nem bántásból (bár nyilván nem tudom hogy az önismereted mely része vagy részei hiányosak), de nem megfelelő önismerettel rendelkező emberek nem igazán szoktak tudni segíteni a másiknak. Ez a felület meg sajnos elég rossz választás, nagyon sok a rosszindulatú, frusztrált ember.
2023. febr. 14. 12:50
 14/36 anonim válasza:
Kicsit nagyon beképzelt vagy nem gondolod?
2023. febr. 14. 12:55
 15/36 anonim válasza:
Nem
2023. febr. 14. 13:30
 16/36 anonim válasza:
Akkor tudnál segíteni másnak ha empatikusabb lennél de a stílusod nem ezt tükrözi.
2023. febr. 14. 13:39
 17/36 anonim válasza:
Milyen tantárgyakat tanítasz?
2023. febr. 14. 13:53
 18/36 anonim válasza:

Akit érdemesnek találsz arra, hogy mélyebb tartalommal bíró kommunikációba bocsátkozz vele az általad felvetettekkel összefüggésben, azokat javaslom, kérd meg, hogy privát üzenetben keressenek!

Akinek pedig nem tetszik a stílusa, azt ott melegében tudod tiltani is, kérdező!

-Nekem ne írj, légy olyan kedves, mert nem szoktam privát üzenetekre válaszolni, - ha vállalod ennek kockázatát, itt tudunk írni egymásnak!

2023. febr. 14. 13:55
 19/36 anonim válasza:
Persze, előtte-vagy utána lenne kedved beszélgetni?
2023. febr. 14. 14:02
 20/36 anonim válasza:
2023. febr. 14. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!