Valaki beszélgetne velem, baráti céllal?
Figyelt kérdés
Főleg barátokat keresek,hosszú távra,mert nincs nagyon baráti köröm,akár beszélgetés céljából is. Bárki írhat. A többit üzenetben.2023. jan. 21. 14:37
11/14 anonim válasza:
#7, Szerintem elég sokan vagyunk itt, főleg az oldal ezen szekciójában, akik szívesen ismerkednek akár idegenekkel is.
Megismered --> Nem lesz idegen.
Ennyi az egész. Semmi különbség nincs eközött, meg egy munkahelyi barátkozás között, hiszen egyszer neked is meg kellett ismerned a kezdetben teljesen ismeretlen kollégákat, akikkel a példádban barátkozol.
Talán a távolság része az, ami kicsit szivatós az online barátkozásnak. Nagyon sok ember lakik távol tőled, aztán gyakran pont a legtávolabbi emberek lennének személyiség alapján a legjobb barátaid.
2023. jan. 22. 11:10
12/14 anonim válasza:
Én szívesén barátkozok! Ha valakinek van kedve írjon!
2023. jan. 22. 19:52
13/14 anonim válasza:
Nekem is írhattok! 😃
2023. jan. 24. 09:33
14/14 anonim válasza:
Szia! Írj ha gondolod.
2023. jan. 24. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!