Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Harmincas hölgyek, valakinek...

Harmincas hölgyek, valakinek lenne kedve elugrani valahova beszélgetni, vacsizni, valami szimpla baráti programra egy 39 éves sráccal?

Figyelt kérdés

Vázolom a helyzetet:

Informatikában dolgozom, és nagyjából 3 éve home office-ban, minek eredményeképp mára nagyjából az őrület határára jutottam. Gyakorlatilag a négy falat bámulom egész héten. Totál ki vagyok égve. Felkelek, melózok, lefekszek, aztán minden kezdődik előről. Néha nézek valami sorozatot, kínomban elmegyek megnézni egy filmet (- ez is elég gáz, egyedül moziba...), vagy mozgok kicsit, kimegyek futni, ilyesmi, de a hétköznapi teljes monotonitás valahogy erre is rányomja a bélyegét: nehezemre esik bármit csinálni úgy, hogy egész héten egy emberi lénnyel nem találkozom. Alig várom, hogy hétvégén hazaugorjak a szüleimhez: ott legalább van kert, műhely, tudok nekik segíteni, vannak macskák, fák, tyúkok, tennivaló, van kihez szólnom. Aztán jön az új hét, jön az újabb 5 napnyi szenvedés némaságban a monitor elé béklyózva.

Arra gondoltam, talán jót tenne, ha időnként el tudnék ugrani valakivel meló után egy baráti programra (- az ismerőseim már nagyrészt mind a családjukkal vannak elfoglalva, vagy nagyon bele vannak merülve a munkába, vagy ezer éve nem találkoztunk). Ilyesmik jutottak eszembe:

- Leugorhatnánk bicóval a Duna-partra benyomni egy lángost.

- Leugorhatnánk a Duna-partra leülni a lépcsőre elszürcsölni egy doboz sört.

- Ugyanezt a Gellért-hegyen, talán valamit a sör mellé elmajszolva.

- Lenne pár múzeum, ahova szivesen elmennék, bár ez ismeretlenül nem a legjobb, mert az ember vagy a kiállítást nézi, vagy beszélget, de második programnak akár jó is lehet...

- Elugorhatnánk a Belga Sörözőbe vagy a Mosselenbe. Régebben jó kaják voltak, meg a sörök is finomak voltak (nem tudom, a covid lepukkantotta-e őket...).

- Pizza bárhol?

Közben kibeszélhetnénk, hogy kinek mivel van tele a pohár, meg kit mi idegesít a munkában, vagy úgy általában :).

Nos, a cél tehát a fenti, egyszerű baráti összeröffenés, semmi több. A lényeg valami annyi minimál lenne, hogy ne a szokásos értelmetlen egyhangúságban teljen el az az este is.

Miért lányokkal szeretnék menni? Az a helyzet, hogy eléggé kandúrhangsúlyos a képlet körülöttem: középsuliban volt az osztályban három lány. Egyetemen ötszázból volt ennyi. A munkahelyek meg megint csak kanbulik. Az az igazság, jó lenne időnként valami női csacsogást hallani.

Ugyan teljesen baráti alkalomról lenne szó, ha valakinek számít, pár szó magamról: rövid hajú, kopaszos, 168 cm magas, átlagos testalkatú, konzervatív gondolkodású vagyok. Alapvetően introvertált, mindennap pörögni, mint a búgócsiga, az nem az én világom, de jól el tudok beszélgetni mindenről, főleg, ha kellően mély a téma. Azt szokták mondani, jó arc vagyok :). Helyileg: Bp., XI. kerület hétköznap (hétvégén húzok el vidékre).

Hát, ennyi lenne dióhéjban. Lenne ilyesmire bárkinek igénye?

2022. ápr. 20. 23:16
 1/8 anonim válasza:
39 éves SRÁC?
2022. ápr. 20. 23:29
 2/8 anonim válasza:
Miben fejlesztel?
2022. ápr. 20. 23:59
 3/8 anonim válasza:
Teso en nem akarok szemet lenni de ha no lennek ha fizetnenek se mennek ki veled, mert kitudja ki vagy es milyen szandekaid vannak. 39 eves "srac" vagy baratok nelkul aki 30-as novel akar sorozni a Duna parton es barati szandek vezerel. Lehet, hogy vana ki ezt beveszi de sztm sok not nem fogsz hulyiteni evel a temaval. Vagy mindne amit irsz igaz a bartkozast kivevi es dugni akarsz vagy egy pszichopata vagy aki szinten meg akar rakni valakit csak az ugye mar szembe megy a torvennyel na meg...Erted. Szerintem mashol probalkozz, mert ez igy eleg hulyen nez ki, hogy gyik-on hirdeted magad evvel a szoveggel.
2022. ápr. 21. 00:04
 4/8 anonim válasza:

Szerintem semmi gáz, nincs ha valaki az ismerkedési részén ismerkedik. Ezért is van.

Ugyanakkor az egész szövegből a mérhetetlen erőlködés látszik. Egy csomó fura és kicsit creepy dolog van abban amit leírtál.

Szerintem haver ne lepődj meg ha nem tolonganak a csajok.

2022. ápr. 21. 04:32
 5/8 anonim válasza:

Ó, ha én élhetném meg végre,hogy egymagamban élek és nincs senki mellettem.

Aki csendre,nyugalomra vágyik, annak el kell viselni egy idétlen ember zajongását, aki pedig társaságra, annak a magány az élete.

De nem jól van ez így....

2022. ápr. 21. 05:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi a fura abban, amiket írtam, de őszintén szólva nem is érdekel. Azt írtam, amit gondolok. Én furcsának és betegnek azt érzem, hogy az látszólag teljesen oké, ha valaki itt a gyik-en ismeretlenek között fuck buddy-t keres (és talál), de ha valaki csak elugrana valahova szétnézni vagy beszélgetni, akkor az "pszichopata".
2022. ápr. 21. 07:45
 7/8 anonim válasza:
Én nem tartalak pszichopatanak. Én 3 éve élek társ nélkül, igaz, van gyerekem, aki gyakran van velem, de nekem is hiányzik néha egy kis "felnőtt" program, hogy a moziba ne csak a Húsvéti Nyuszit nézzem meg, hanem valami normális filmet. Gondolkodtam már, hogy elmegyek egyedül, de még nem vitt rá a lélek. Élvezem az egyedül létet, de vannak társas programok, amikre egyedül nem vagy nem szívesen megy el az ember.
2022. ápr. 21. 11:06
 8/8 anonim válasza:
Semmi fura nincsen abban, amit irt a kerdezo, hiszen IT-s, az IT-sok meg kicsit “furak”, de attol meg nem pszichopatak. En teljesen mas vagyok, szeretem a porgest, a jo ettermeket, nem iszom sort, inkabb autozom, mint bringazom , a lepcson se csacsogo, az egy ejszakas szexet is szeretem es nyilvan mas fele csajszit is keresek, mint a kerdezo. Viszont az IT-seknek meg en vagyok a fura es ez igy van jol, masok vagyunk es mindenki megtalalja a maganak valo part is.
2022. ápr. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!