Hol lehet találni olyan netes barátokat, akik fent vannak hajnalban?
"érdeklődést valami iránt a másiktól.." Ezt úgy érted, hogy veled kapcsolatos érdeklődést? Tehát csak az általános témájú beszélgetést szereted?"
Ponthogy nem az általánost😅 úgy értettem hogy ha nem tesz hozzá semmit a beszélgetéshez, nincs téma ami érdekelné és csak unaloműzőnek használja a másikat azt nem kedvelem, de kicsit hülyén fogalmaztam elnézést
Szia!
Jelen. Általában 3-ig 4-ig, délutáni melóból kifolyólag.
23F
Akkor nem korán kelsz, hanem "korán" fekszel?
Mit dolgozol? Vagy tanulsz? Vagy hogy tudsz addig fent lenni?
Bocs, csak kiváncsi voltam hogy munka miatt vagy mi okból fekszel olyankor!
Akkor így, nem igazán tudod Magad kipihenni! Ami nem jó az egészsègedre nèzve hosszú távon!
Próbáld napközben jól kifárasztani magad akár valami sportal, vagy próbáltad már!? Vagy kipihentnek èrzed magad mikor èbren vagy?
Iskola időszakban voltam hasonlóan,de èn úgy nem is tudtam kialudni magam.
De, túlságosan pihent vagyok és sok az energiám.
Igen, hetente 4-szer vízilabdázok, egy edzés 2 óra, ilyenkor változatlanul hajnalozás van, az se fáraszt úgy le.
De règebben meg tudtál időben elaludni,mert úgy írtad hogy kb 1 ève!?
Pedig a víz,meg a mozgás azért kiszívja az energiád edzéskor!
Valamièrt felpörög az agyad? Pedig éjszaka tudna pihenni igazán! Ha nem nézel semmit,nem babrálsz semmivel, hanem fekszel úgy sem alszol el egy idő után; csak forgolódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!