Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan legyen barátom?

Hogyan legyen barátom?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, az a baj. Ismerkedni nem nagyon tudok, mert házi őrizetben vagyok. Mit tegyek, hogy legyen haverom?

2023. jan. 11. 22:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 Nekem az a lány adta a motivációt, hogy felkeljek reggel és elmenjek egyetemre. A nagybátyám pedig meglátta a lehetőséget bennem. Örök életemre haragudni fogok magamra, amiért ekkora hülye voltam. Vissza csinálni már nen tudom. Remélem, ha megkaptam a méltó büntetésemet akkor a lány legalább szóba áll velem. Jelenleg a tükörbe se nagyon tudok bele nézni.
2023. jan. 11. 23:38
 12/21 anonim válasza:
Nekem is volt egyik legjobb barátom bent őrizetben tavalyelőtt 4 hónapig, aztán háziban még 4 hónapig, fűvel kereskedett, de a legjobb barátai, és köztük én sem, nem fordultunk el tőle, legalábbis nagy többségben nem, még a barátnője is megvárta. Szerintem aki nem ismer annyira hogy ne ez alapján álljon hozzád, az nem biztos hogy a barátod volt. Te csak a sofőr voltál, nem te hadonásztál a pisztollyal stb.. persze nagyon rossz döntést hoztál, de aki a bajban nincs veled úgy hogy te végülis embert nem veszélyeztettél.. az olyan emberért lehet hogy nem olyan nagy kár. A barátom ügye rendeződött, azóta már sikeres személyi edző. Mást egyelőre nem tudok tanácsolni, online találj valakit akivel még találkozni sem muszáj, remélhetőleg hosszútávon sikerül valakit találni, ha nem muszáj azt ne mondd el hogy milyen helyzetben vagy, bár nem tudom hogy ez mennyi ideig fenntartható állapot. Sok sikert neked.
2023. jan. 12. 00:37
 13/21 anonim válasza:
Ha házi őrizetbe vagy akkor mindig nekem kéne átmenni hozzád és nem tudnánk elmenni sehová, elég uncsi lenne így nem?
2023. jan. 12. 06:33
 14/21 anonim válasza:
Biztos nem trollkodik, fegyveres rablás, ugyan
2023. jan. 12. 11:28
 15/21 anonim válasza:
A csillagba nem a gyilkosok és azok kerülnek, akiket életfogytiglanira ítéltek?
2023. jan. 12. 14:35
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 De. Csak egy hülye, aki ezt írta
2023. jan. 12. 15:22
 17/21 anonim válasza:
Kamu
2023. jan. 12. 16:36
 18/21 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. jan. 13. 16:29
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 21 éves vagyok
2023. jan. 13. 19:11
 20/21 anonim válasza:

Remelem tanultal belole. Elhiszem h szar, egyedul vagy nincs kivel beszelgetni.

Nem tudom kb meg mennyi van hatra, de forditsd elonyodre azt az idot amit egyedul toltesz. Ha a lannyal nem voltatok kozeli viszonyba, elkell fogadnod a donteset.

A barataidat is sikerult megismerni nem szamithatsz rajuk jelenleg, de add majd meg nekik a lehetőseget a késobbiekben. Őket is meglehet érteni, bocsass meg nekik, ne legyel egy düh bomba. A jovoben törekedj a jóra az egyetemet ha lehet fejezd be, mert onnan meg lehet eselyed.

...sajnos a felnött elet egy kibaszas manapság. Nem mindenki tud sikeresen lopni. Te meg probaltad nem jott be... proba szerencse, igaz?

De sok szerencset kivanok az eletben

2023. jan. 13. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!