Nem tudom hogy kell be illeszkedni ez az első napom a közép iskolába és mindenki idegen teljesen mások mint én az osztályba senki se szól hozzám nagyon nehéz beilleszkedni! Tudtok adni valami tanácsot hogy legyen barátom és hogy illeszkedjek be?
Figyelt kérdés
#suli2022. szept. 1. 13:58
1/7 anonim válasza:
Ne erőltesd, csak maradj önmagad, aztán majd kialakul. De a meglévő barátaid nem kell leépíteni, meg sulin kívül is lehet barátkozni, nekem is ez lett a megoldás.
2022. szept. 1. 14:57
2/7 anonim válasza:
Nem volt eloosztaly talalkozo sulin kivul vagy golyatabor? Fura
2022. szept. 1. 15:52
3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi találkozó se gólya tábor
2022. szept. 1. 16:36
4/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még tanácsok!❤️
2022. szept. 2. 06:18
5/7 anonim válasza:
Szia!
Próbálj meg közvetlen lenni és mosolyogj. Kezd azzal, aki melletted ül az osztályban mutatkozz be neki és kérdezd meg, hogy őt hogyan hívják,melyik iskolából jött stb. A szünetben is nézd azokat, akik egyedül magányosan vannak, akit szimpatikusnak találsz,kezdeményezz, menj oda hozzá és beszélgess vele! A fiam ugyan ebben a szituációban van mint most te és ugyan ezt tanácsoltam neki tegnap. Ma már úgy jött haza, hogy össze barátkozott valakivel. Sok sikert neked! :)
2022. szept. 2. 20:15
6/7 anonim válasza:
5# vagyok
Azt el felejtettem leírni az előbb, ha valakihez odamész, azt azért kérdezd meg tőle , hogy nem e zavarod. Szóval csak illedelmesen és lazán. 😉
2022. szept. 2. 20:23
7/7 anonim válasza:
Azota mizu?
2023. jan. 21. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!