Hogyan legyen barátom?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, az a baj. Ismerkedni nem nagyon tudok, mert házi őrizetben vagyok. Mit tegyek, hogy legyen haverom?2023. jan. 11. 22:24
1/21 anonim válasza:
Online barátod attól még lehet, bár akik igazi barátokat keresnek nem fognak szóbaállni egy bűnözővel.
2023. jan. 11. 22:35
2/21 anonim válasza:
Mit műveltél?:D
2023. jan. 11. 22:47
3/21 A kérdező kommentje:
#2 Fegyveres rablásnál voltam a sofőr. 21 éves egyetemista vagyok. A barátaim szóba se állnak velem. Főleg, hogy még mindig eljárás folyik ellenem, pedig már több, mint 1 éve tartóztattak le. 3 hónalig voltam fogdán. Tönkre megyek ebbe. Ezért kell egy lelkitárs. Egyébként a nagybátyámnak dolgoztam nem kis pénzért, de utólag nem érte meg.
2023. jan. 11. 23:01
4/21 anonim válasza:
Ha ez igaz volna nem házi őrizetben lennél, hanem a csillagban.
2023. jan. 11. 23:08
5/21 A kérdező kommentje:
#4 Még tart az eljárás. Ez nem a végleges ítélet
2023. jan. 11. 23:09
6/21 A kérdező kommentje:
#4 Amúgy nem érzed túlzásnak egy egyszerű fuvarért a fegyházat? Maximum fogházba kerülök nem hiszem, hogy komolyabb.
2023. jan. 11. 23:13
7/21 anonim válasza:
Őszintén megértem a volt barátaidat. Én se akarnék egy köszönőviszonynál többet egy büntetett előéletű embertől
2023. jan. 11. 23:14
8/21 A kérdező kommentje:
#7 Igazad van. Tudom, hogy hibáztam, de ha leírnám mennyit ajánlott egy fuvarért, hát elakadna a szavad. Egy lányt akartam meglepni belőle, aki azóta is tetszik, de nem reagál a hívásaimra már egy éve!
2023. jan. 11. 23:21
9/21 anonim válasza:
Kérdező, a hetes vagyok és megértelek és nem is tűnsz egy rossz alaknak egyáltalán, szóval félre ne érts, nem a személyiségeddel van gond. Elhiszem, hogy a pénz az nagyúr, meg hogy meglepnéd azt, akit szeretsz, de azt a jó úton kell mindig tenni. Könnyű a rövidebb útra lépni és gyorsban sokat kaszálni. Az az erős, aki a nehéz utat választja.
Azt kívánom találd meg az utadat, és hogy mosd le ezt a nevedről, amennyire csak teheted
2023. jan. 11. 23:30
10/21 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm! Minden jót kívánok neked!
2023. jan. 11. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!