Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy kezdeményezzek beszélgetést?

Hogy kezdeményezzek beszélgetést?

Figyelt kérdés
Próbáltam már itt több hölggyel ismerkedni, természetesen olyannal aki jelezte, hogy szívesen beszélgetne. Viszont általában mindig ugyan az a végeredmény, válaszra se méltatnak ha írok egy privátot. Mielőtt valaki azzal jönne hogy ne küldjek dickpicket meg ne kérjek meztelen fotót, ilyeneket nem szoktam csinálni, de még a párkapcsolati témákról se beszélek. Én úgy vagyok a beszélgetésekkel, hogy először megpróbálom kiismerni a beszélgető partnert és aszerint választok témát a beszélgetéshez. Ez rossz megközelítés? Arra már rájöttem, hogy azt sokan nem szeretik ha azzal indítok, hogy meséljen magáról. Most próbáltam azzal is, hogy megkérdezem, hogy milyen témáról beszélgetne szívesen, mi érdekli, aztán csak szimplán hogy érzi magát, hogy telt a napja. A végeredmény ugyan az, nem válaszolnak. Mégis, hogy kezdjek beszélgetést egy idegennel akiről semmit se tudok?
2023. jan. 11. 10:00
1 2
 11/11 Kroms válasza:

Amit leírtam, nem személyes vélemény és nem is vita tárgya. Egyszerűen csak evolúciós biológiai és pszichológiai kutatómunkából történő egyenes következtetés, ill. élettapasztalat.

Megértem, hogy nőként sértőnek érzed, amikor így, nyersen ki vannak mondva a dolgok, de nem érzem azt, hogy bárkinek jót tenne az elhallgatásuk. Főleg, miután mindketten jól tudjuk, hogy semmi szükséged diplomára meg ilyen hülyeségekre, ahogy sok ezer éven át sem volt hasonlóra szüksége a nőknek. Csak az utóbbi 60 évben vált divattá, és csak a nyugati világban. Nyilván azt is jól tudod, hogy 40 évesen már nem leszel hasonlítható a 23 éves önmagadhoz, ezért pár éven belül muszáj lesz bebiztosítanod magadnak egy kellően magas értékű pasit, nehogy kiszaladj az időből. Ha fiatal nő lennék, ezt amúgy én is nehezen fogadnám el, főleg, miután a feminista világrend egész életemben azt próbálta elhitetni velem, hogy életem végéig ugyanolyan vonzó maradok majd, ezért nincs hova sietnem...

2023. jan. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!