Hogy kezdeményezzek beszélgetést?
Az itteni nők nem véletlen vannak itt egész nap. Az összes alkalmatlan egy kapcsolatra, ha alkalmasak lennének nem itt lennének, hanem már valaki mellett. A szemükben minden férfi egy semmire való köcsög, csak a kitalált párjuk a valaki. Na meg nem mindenki nő itt hiába annak adja ki magát. Botlottam már sajna 3 ilyenbe is.
De, próbáld ki, hogy úgy kezded a beszélgetést, hogy magamról: “185 magas vagyok, 4 éve rendszeresen sportolok, a hétköznapjaim nagyon telítettek sajnos mert az összes időmet felemészti a vállalkozásom vezetése.” Ezzel fixen nyert ügyed van mert kijelented, hogy magas sportos gazdag vagy. Ez kell az itten alja népségnek is, úgy is hazudik mindenki, akkor te miért ne tehetnéd meg? Személyes találkozóig vagy addig, hogy átmenjetek face-re úgysem juttok el.
Persze az a tiszta sor, de csak e tulajdonságokkal fognak leállni veled beszélgetni. Te lehetsz őszinte vele, de ő akkor is hazudni fog (tisztelet persze a nagyon nagyon kis kivételnek).
Volt egy vak randim innen egy rendszeresen sportoló jól menő diplomás könyvelő hölgyeménnyel aki túlzottan is igényes magára na ez volt a bemutatkozása ja és 26 éves. Tudod mi fogadott? Egy lelakott 35 éves túlsúlyos igénytelen valami.. Az volt az indoka a hazugságára, hogy ha elmondja az igazat akkor úgyse megyek el és a személyiségét szeressem inkább ne a külsejét.
Szerinted?
Itt femcelek tömegei vannak. A nők amúgy is képtelenek beszélgetést fenntartani, mert a "fiúk dolga", a másiktól várják, szocálisan félénkek sokszor, de az itteniek meg még átlag alattibbak.
Szóval valahol máshol keresnék én párt az biztos,fb oldalakon, vagy ilyesmi. Ott simán ráírnék bárkire, akit szimpinek találok egy azonos érdeklődési körű csoportban, de úgy, hogy valamit prezentálok. Pl. Szia, láttam az írásaidat, gondoltam én is írok olyan stílusban amiben te, mert megihletett, megnézed?
Elküldöm neki, kérdezek, mit szól, mit gondol róla, köszi, stb. És beindul valami.
Ugye a lányoknak kell ez a marketingszerű dolog, hogy kicsit drámaibb ismerkedés, indokoltabb, nem egyenes, mert attól befeszülnek és megijednek. Az érzelmeikre kell hatni.
Meg, érdemes magadról írnod először, mert ők unalmasak, TŐLED várják a bulit, a szórakozást. A lányok az izgalomba akarnak beleugrani, ami te vagy, és fel akarnak rád nézni, szóval mesélj sok érdekes dolgot magadról az elején, és utána kérdezz vissza.
De ha uncsi a csaj, SOSE magadat okold. Én még a leguncsibb beszélgetésből is mindig tudtam valami jót kovácsolni, de sokszor a lányok csak unták az életüket, mert egész nap valami fost görgettek amitől már az agyuk megőrült, és csak az új izgalmat keresték nonstop, új tiktokos videókat, meg ilyen hülyeségek.
Le a kalappal! Tökéletesen leírtad!
Az előző elég jól összefoglalta a lényeget, csak pár dologgal egészíteném ki. Mindig jusson eszedbe, hogy a nőknek az életük első szakaszában (szülésig) semmi dolguk nincs azok kívül, hogy legyenek valamennyire ápoltak, ebből pedig egyenesen következik, hogy a személyiségük egy gyerek szintjén ragadt és fogalmuk sincs, mit akarnak (a szórakozáson kívül), ezért tőled várják, hogy utat mutass nekik. Ehhez viszont a saját alapjaidnak kellően szilárdnak kell lennie és nyilván tudnod kell, hogy te magad mit akarsz az élettől, ill. hogy azt hogy tudod elérni. Ha férfiként nem te vagy a domináns fél a kapcsolatban, akkor eleve nehezen fog összejönni a dolog bárkivel, ha pedig mégis, csak ki leszel használva. A dominanciát pedig már az ismerkedés elején ki kell nyilvánítanod és utána már soha egy másodperce sem szabad elengedned. Ez viszont csak akkor fog menni, ha nagyon egyben van az életed és nem vagy rászorulva egy adott nő társaságára sem.
A legjobb társkapcsolati szakértők éppen ezért azt szokták javasolni, hogy amíg a szexuális piaci értéked nincs legalább egy 7/10-es szinten, addig ne is foglalkozz nőkkel, inkább a saját személyedet fejleszd. Ez persze saját megítélésed kérdése, de tudnod kell, hogy a nők hipergámisták, vagyis a saját értéküknél mindig magasabbal rendelkező férfit keresnek. Vagyis ha te most vagy pl. 5/10, akkor legfeljebb 4/10-es nőben reménykedhetsz, amit sem tekintenék egy jó célnak. A nők a piaci értékük csúcsát átlagosan 23 éves koruk környékén érik el (mivel az ő esetükben ezt csak a külső határozza meg), a férfiak pedig 38 éves korukra (mivel az övékét elsősorban a vagyoni helyzetük). Tehát ha férfiként pl. a 20-as éveid elején egy veled min. egyenértékű, nálad legalább egy kicsivel fiatalabb nőt szeretnél, akkor valami olyat kellesz felmutatnod, amit egy nálad jóval idősebb és gazdagabb férfi nem képes.
Wow, le a kalappal az előttem megnyilvánuló 60/70-es éveknek! Ez nem semmi, ilyen összeszedett hülyeséggel életem során ritkán találkozok. De tulajdonképpen igaz is, az intelligens idióta a legrosszabb.
Had szólaljak meg nőként, aki a "piaci értéke csúcsán" van, merthogy ugye nem vagyok ember, hanem valami tárgy.. akinek "csak annyi a dolga, hogy valamennyire ápolt legyen". (Mellette mondjuk mindjárt lediplomáztam és úgy 16 éves korom óta dolgozok, és kifizetem mindenem ami az enyém, de hát azért ez csak jön, semmi dolgom, nem vagyok én férfi, hogy még eszem és sikerem is lehessen..)
Na most had mondjam el, hogy nem csak itt, hanem úgy az esetek nagy többségében a lányok/nők ilyenek sajnos. Eluralkodott ez a "feminizmus", ami rosszul van értelmezve, mert addig kell az egyenértékűség nekik, ameddig előnyös, utána már csak gyenge nők.. sajnos ebből van a több, aláírom, de az hihetetlen mértékben dühít engem, képtelen vagyok szó nélkül hagyni, hogy mit tolnak le előttem férfiak.
Sajnálom, hogy egy látszólag intelligens (az írás alapján) férfi ennyire elmeborult.
Most az ecsetfejű pávák eluralkodtak képzeljétek már el, ők vannak többen, és ha most ezért azt mondom, hogy minden férfi/fiú egy nyápic ropilábú kis anyuci pici fia, akkor kb ugyanazt tenném, mint amit előttem. De ne általánosítsunk, valószínűleg sokaknak sértené az önbecsülését, nagyrészt joggal.
Amit tanácsolni tudok, hogy ne keseredj el Kérdező, nem vagy te holmi cirkuszi bohóc, nem kell szórakoztatni senkit, mert nő. Ha ilyen érdektelen valaki, akkor az az ő döntése és hibája, azzal te semmit nem tehetsz. Keress olyat, nehezen fogsz találni, aki értelmes beszélgetőpartner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!