Van kedve valakinek beszélgetni ezen a magányos karácsonyon?
22 éves, hostess lány vagyok. Úgy alakult, hogy a karácsonyomat itthon töltöm viszonylag magányosan.
Van kedve valakinek beszélgetni, aki hasonlóan magányosan érzi magát? Ha igen, nyugodtan írjatok privátot. :)
#25: Megtörtént a ma reggeli posztomban még a hatalmas hisztitek előtt, magamtól.
Olvasni is tudsz, vagy csak verni az asztalt, amiért nem Te lettél egy este az atyaúristen?
Nekem a válaszaid alapján egyre inkább szimpatikusabb vagy :).
Ha mégis van még némi kapacitásod és úgy gondolod, hogy 1 emberrel még elbírsz, akkor szívesen beszélek veled.
Leírhatnád, hogy miként alakult így a Karácsonyod, hogyhogy magányosan töltöd. Hol van a család, a barátok? Stb..
Egy kis esti karácsonyi kihívás.
#29: Sok kapacitásom van. Néha sütök 1-2 pizzát, rendelni nem szeretek semmilyen ételt, hiszen szeretek a konyhában tevékenykedni.
Amennyiben munkát szeretne ajánlani nekem, mint Pizzaszakács, úgy nemet kell, hogy mondjak. Kivéve ha Olaszországban van az étterem, ahol dolgozni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!