Lenne kedve egy tanárnak beszélgetni velem?
Ha valaki itt közületek tanárként dolgozik és van kedve irogatni azzal szivesen beszélgetnék.
Nem csak az okatatás helyzete erdekel hanem a tanulok hozzaallassa a tanuláshoz, milyen a kapcsolat a diakokkal, mennyire adjak meg a tiszteletet, stb
32F
#2:
Vagy elfogyott nála a karó :D
Fekete pontról nem hallottál??
A kérdésmagyarázatból a "közületek" után hiányzik az "aki", az írogatni hosszú í, az "írogatni" és az "azzal" közé vessző kell.
Az "okatatásban" van egy plusz betű (mondjuk ez valószínűleg elírás), az "erdekel"-ről lemaradt egy ékezet, a "hanem" elé vessző kell, a tanulók hosszú ó-val írandó, a hozzaallassa-ban is van plusz betű és ékezethiány is, a "diakokkal" is ékezethiányos és a végére pont kell. :)
Amúgy itt vagyok.
Egy tanár
#7-es!
Természetesen nem tudom, hogy hány éves vagy, és mikor választottad ezt a pályát, de az érdekelne, hogy mennyire ajánlod jelenleg? (Mert neked elhiszem, hogy tényleg tanár vagy, senki más nem venné a fáradságot kijavítani a kérdést 😂)
48 és 30. :)
Nézd, a lányom most kezdte BTK-TTK-s szakpárral, nagyon próbáltam lebeszélni őt az anyagiak miatt, de elhivatott és végül elszégyelltem magam. Had induljon el akkor, ám legyen.
Anyagilag halálos, napi szintű gondokkal, de nem minden a pénz, az is számít, hogy szereted -e amit csinálsz.
Ez egy hivatás, vagy érzel késztetést arra, hogy csináld, akármi is van, vagy nem. És van nagyon sok "béren kívüli" juttatás: a folyamatos tanulás lehetősége, a sok módon megnyirbált, de azért még mindig létező értelmiségi szabad-lét, új és új generációk nyíltsága, szókimondó őszintesége, érzékenysége, ha jól csinálod szeretete.
És nincs olyan, hogy "a tanulók hozzáállása", van Kovács Pisti és Nagy Juliska és Kis Marcsi és ezt sosem szabad elfelejtened.
A tiszteletet pedig annak adják meg aki jó ember és/vagy jó tanár. Az első feltételnek mindenképpen teljesülnie kell.
#7es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!