Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve egy tanárnak...

Lenne kedve egy tanárnak beszélgetni velem?

Figyelt kérdés

Ha valaki itt közületek tanárként dolgozik és van kedve irogatni azzal szivesen beszélgetnék.

Nem csak az okatatás helyzete erdekel hanem a tanulok hozzaallassa a tanuláshoz, milyen a kapcsolat a diakokkal, mennyire adjak meg a tiszteletet, stb

32F

2022. nov. 22. 01:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
Írj csak
2022. nov. 22. 07:11
 2/11 anonim válasza:
Egy tanár, aki a felszólítás végén nem használja a felkiáltójelet.
2022. nov. 22. 08:31
 3/11 anonim válasza:

#2:

Vagy elfogyott nála a karó :D

2022. nov. 22. 08:54
 4/11 anonim válasza:
3: Jó, de mit kezdett a ponttal? 🤔
2022. nov. 22. 09:27
 5/11 anonim válasza:

Fekete pontról nem hallottál??

2022. nov. 22. 10:30
 6/11 anonim válasza:
5: Ezek a tanár emberek...
2022. nov. 22. 10:33
 7/11 anonim válasza:

A kérdésmagyarázatból a "közületek" után hiányzik az "aki", az írogatni hosszú í, az "írogatni" és az "azzal" közé vessző kell.

Az "okatatásban" van egy plusz betű (mondjuk ez valószínűleg elírás), az "erdekel"-ről lemaradt egy ékezet, a "hanem" elé vessző kell, a tanulók hosszú ó-val írandó, a hozzaallassa-ban is van plusz betű és ékezethiány is, a "diakokkal" is ékezethiányos és a végére pont kell. :)

Amúgy itt vagyok.

Egy tanár

2022. nov. 22. 14:21
 8/11 anonim válasza:
Jó lenne megfizetni rendesen a tanárokat, de félek, hogy utána elbíznák magukat.
2022. nov. 22. 14:22
 9/11 anonim válasza:

#7-es!

Természetesen nem tudom, hogy hány éves vagy, és mikor választottad ezt a pályát, de az érdekelne, hogy mennyire ajánlod jelenleg? (Mert neked elhiszem, hogy tényleg tanár vagy, senki más nem venné a fáradságot kijavítani a kérdést 😂)

2022. nov. 22. 16:17
 10/11 anonim válasza:

48 és 30. :)

Nézd, a lányom most kezdte BTK-TTK-s szakpárral, nagyon próbáltam lebeszélni őt az anyagiak miatt, de elhivatott és végül elszégyelltem magam. Had induljon el akkor, ám legyen.

Anyagilag halálos, napi szintű gondokkal, de nem minden a pénz, az is számít, hogy szereted -e amit csinálsz.

Ez egy hivatás, vagy érzel késztetést arra, hogy csináld, akármi is van, vagy nem. És van nagyon sok "béren kívüli" juttatás: a folyamatos tanulás lehetősége, a sok módon megnyirbált, de azért még mindig létező értelmiségi szabad-lét, új és új generációk nyíltsága, szókimondó őszintesége, érzékenysége, ha jól csinálod szeretete.

És nincs olyan, hogy "a tanulók hozzáállása", van Kovács Pisti és Nagy Juliska és Kis Marcsi és ezt sosem szabad elfelejtened.

A tiszteletet pedig annak adják meg aki jó ember és/vagy jó tanár. Az első feltételnek mindenképpen teljesülnie kell.

#7es

2022. nov. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!