Valakinek van kedve barátkozni, beszélgetni? 23/L, lent írtam pár dolgot magamról :)
Külföldi egyetemről költöztem vissza egy időre Magyarországra (tervek szerint nem örökre, kb 1 évre csak), és majdnem az összes barátom már szintén külföldre költözött, úgyhogy mostanában kicsit magányos vagyok.
Korombeliekkel beszélgetnék, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akár még össze is futhatnánk valami programra vagy kocsmázásra (FB check után, természetesen, hogy tudd, nem vagyok baltásgyilkos... meg hogy én is tudjam rólad). :)
Szeretek olvasni, sportolni (labdajátékok főleg), gamingelni (AC, RDR2, LoL, Warframe, Sims 4 stb., akár lolozhatunk is együtt), kirándulni, meg amúgy nagyon sok mindenre nyitott vagyok, és már egy ideje a bungee jumpingot meg a falmászást akarom kipróbálni. :D
Ha megtaláljuk a közös hangot, és végül találkozunk élőben is, mindenféle programra kapható vagyok a szabadulószobán át a minigolfig, de az ivászatban is nagyon jó vagyok, szeretek ilyesmi helyekre járni. :))
Ui.: fiúkkal is szívesen barátkozom, mindig több fiú barátom volt, mint lány, de azért az itteni közönségnek leszögezném, hogy szimpla barátokat keresek, nem extrákkal. Ebben a tudatban írj. :)
#2, persze, kivéve a színházat, az nagyon nem nekem való sajnos, nagyon nem tudok figyelni valamiért :(
Lolban meg nem zavar, ha veszítünk, többen játszva még a lol is fun :D Meg nem valószínű, hogy fogunk, junglerként simán tudom segíteni a lane-ed :))
Írj.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!