Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Transznemű lányok, van kedvete...

Transznemű lányok, van kedvetek ismerkedni 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 18:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
Mi ez az össznépi Krúbi-trepni plagizálás (trónszfav?), vagy amolyan kiszera méra bávatag halandzsa?
2022. nov. 18. 00:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Semmi köze nincsen krúbihoz. Csak a transzfóbot elírtam :D
2022. nov. 21. 14:58
 13/15 anonim válasza:
bullshit
2022. nov. 25. 05:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Gondolom ti mind trannyk vagytok, azért írtok ilyen arrogáns válaszokat. Az összes tranny egy arrogáns ruppótlan krva
2022. nov. 25. 19:51
 15/15 anonim válasza:

Mi az a tranny? A gennyet tudom mi, de a tranny számomra ismeretlen halandzsa.

Én kizárólag a heteroszexuális, a tulajdonságaiban két markánsan eltérő, megkülönböztetett humán-biológiai nemi létezés (férfi/nő, hímnemű/nőnemű, hím/nőstény, fiú/lány, ♂/♀...) közti kapcsolat-kialakító és -építő férfi vagyok, aki a férfi és női fizikai, fiziológia, szexuális, lélektani és egyéb normális megnyilvánulások halmazától az abnormálisan kívül eső attitűdöket szívből utálja, és viszolygással, ill. egyre növekvő undorral konstatálja a gender-ratyik és egyéb szexuális deviánsok provokatív és egyre agresszívebb viselkedésmódját.

2022. nov. 25. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!