Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok velem? Zavarna? ...

Barátkoznátok velem? Zavarna? (16)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, de nem érzem jól magam a bőrömben, mert barnább kicsit. Hangulatingadozásaim vannak, egyszerűen nem akarok élni, nem vagyok jól. Úgy érzem mindenki rosszat gondol rólam, a barátaim szerintem csak azért barátkoznak, mert osztálytársak vagyunk. Volt egy osztályfőnökünk, aki "beszólt" a bőröm színével kapcsolatban. Az egész osztály előtt. Azt gondoltam, hogy otthon megölöm magam, de nem tudtam. Édesanyám kikészülne, ez tart életben. Apám félig cigány, anyám magyar. Semmi cigányosság nincs bennünk. Én mikor kicsi voltam nem realizáltam, hogy bennem is van cigány. Mindig úgy tekintettem, meg most is rájuk, hogy rosszak, és ahhh

nem nem hiszem el

Titeket zavarna, ha ilyen barátotok lenne? Lennének előítéleteitek?

2022. nov. 1. 16:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
Alapvetően nem keresek barátokat, de annyit elárulok, sok szemét, idióta emberrel lesz még dolgod életed során, nem érdemes miattuk ártani magadnak! Inkább azokra koncentrálj, akik normálisak veled, meg az egyéb dolgokra, amik kis örömöt jelentenek. Jól teszed, hogy gondolsz a családodra 😊!
2022. nov. 1. 16:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Az a baj már mindenben azt látom, hogy tuti azért néz, mert más a bőröm, tuti azért nem engem választott, tuti azért engem választott kétszer, meg ilyenek. köszi a tippet ^^
2022. nov. 1. 16:27
 3/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, az egyik legjobb barátom is roma származású.
2022. nov. 1. 16:51
 4/14 anonim válasza:

Tele van a világ suttyókkal, akik első ránézésből ítélkeznek. Sajnos, ehhez kell hozzászokni és túllendülni rajta, magadra és azokra az emberekre koncentrálni, akik szeretnek és elfogadnak. Így is kell barátkozni és kapcsolatot keresni, karriert építeni.

Nekem a bőrszín, vallás, nemi identitás tökmindegy, én a primitív hülyéket nem bírom.

Amúgy a bőrszíned megváltoztatni nem tudod nyilván, de arról, ami a fejedben van, és hogy kultúráltan, intelligensen viselkedsz, arról gondoskodhatsz magadnak. Ez estben az ítélkező hülyék kb fele relatív hamar megváltoztatja a véleményét rólad pozitív irányba, csak valamivel több idő kell nekik ehhez, mint egy intelligens embernek. A hülyék másik fele meg úgyis hülye marad örök életére.

Szóval kitartás!

2022. nov. 1. 16:52
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem viselkedek sehogy.

Iskolában ülök csöndben és a tollamat piszkálom. Nagyon keveset beszélek.

Feladtam az életem. Úgy vagyok vele, ha bármi történne ténylegesen megölném magam. Viccen kívül ez nyugtat, és ez is a támasz

Amúgy én nem tudom elfogadni, hogy barnább a bőröm. Mióta ráeszméltem, hogy ez ilyen, azóta állandőan minden egyes nap ezen jár a fejem.

2022. nov. 1. 16:58
 6/14 anonim válasza:

Beszélj a szüleiddel őszintén, mondd el nekik részletesen, hogy mi a gond, és gyorsan egy pszichológust keressetek fel, akár TB alapon. Egy szakember tud segítséget nyújtani, neki őszintén meg tudsz nyílni, és mivel ezt tanulta egyetemen, van egy csomó ötlete, stratégiája, hogy hogyan érezd jobban magad.

Ennyit még tégy meg magadért, mert van kiút az efajta problémákból. Az öngyilkosság tényleg csak a végső eset kellene, hogy legyen, mikor már minden más opció eltűnt. De neked még vannak opcióid a problémád megoldására, azokat még használd ki.

Ha a szülők nem vesznek komolyan, akkor is még várj legalább 2 évet, mikor már 18 leszel és akkor el tudsz menni önállóan szakemberhez. Van lehetőséged elégedettnek lenni önmagaddal, csak akkor mondjuk ezt még meg kell tenned, még ha a tököd teli is van jelenleg. Simán lehetsz kiegyensúlyozott felnőtt később, boldog párkapcsolattal, kellemes munkával, stb, korai lenne még a végleges lámpaoltás. Úgyis csak egyszer élsz, ha szar is, nem kell végigcsinálni mégegyszer az életet, de simán van lehetőség is a kellemes életre, ha azt jó helyen keresed.

Szóval, szerintem ezt a pszichodokis dolgot még vállald be valamikor, amikor tudod. Én is járok, rohadt sokat segített a világnézetemen. De 16 évesen lekapcsolni a villanyt örökre, az szerintem még elhamarkodott döntés lenne.

2022. nov. 1. 17:09
 7/14 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de nem tudsz olyan iskolába menni ahol több a roma? Ott nem néznének ki.
2022. nov. 1. 17:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a szüleimmel, meg szinte senkivel nem beszélek a problémáimról. Semmit nem tudnak. Boldognak álcázom magam, mosolygok meg minden. Ezért nem hinném, hogy bármikor is segítséget fogok kérni
2022. nov. 1. 18:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Kitűnök a romák közül, egyáltalán nem nézek ki úgy. Nekem is ugyanúgy beszólnak, meg nem szeretem őket.
2022. nov. 1. 18:09
 10/14 anonim válasza:

Gyerek. Nem másokkal van bajod, hanem veled. Rasszista vagy. Nyilván, az előítéleteknek vannak alapjai sok esetben, de most nem ez a lényeg. A Lényeg az, hogy el kell fogadnod MAGADAT. Van benned c vér. És akkor mi van? A romák is ugyan olyan emberek. Nem a bőrszínük miatt viselkednek úgy ahogy, hanem a neveltetésük, vagy annak hiánya miatt.

Tudod mennyire kevert nép a magyar? Nincsenek tisztavérű magyarok. Nehogy már ilyen miatt akard magad megölni. Meg amúgy is. Barnább a bőröd. Wow. Ha egy szőke csaj elmegy a tengerre napozni és barnán jön vissza nem fog úgy köszönni, hogy szeva szoszi, dikk. Tudom hogy kamasz vagy, és ilyemkor minden a külsőségekre irányul, de ember, azt nézd hogy ki vagy belül. Aki el akar ítélni akár a szemszíned miatt is megteheti. Aki pedig ilyen miatt elítél azzal jobb ha nem is barátkozol.

2022. nov. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!