Lehet nem is az az ember valójában akinek mondta magát?
Sziasztok! Feltettem egy kérdést itt a minap és privátban jött egy válasz egy kedves pasitól.
Nagyon normálisan kifejtette a véleményét az adott témával kapcsolatban,elkezdtünk beszélgetni.
Képet is cseréltünk (hogy még személyesebb legyen a beszélgetés)legalábbis én valódi képet küldtem magamról.
Aztán felvetettem az ötletet,hogy folytassunk instán a beszélgetést,mert kényelmesebb lenne. Beleegyezett,megkérdezte a felhasználónevem,de azóta nem jelentkezett.
Lehetséges,hogy nem is az az ember akinek kiadta magát? Itt sem válaszol az üzeneteimre szóval gyanítom letilthatott.
Mi a véleményetek erről?
Lehetséges okok pl:
-Nem barátkozni akart és talált valakit érdekli.
-Olyat írtál ami miatt mégse vagy szimpi, vagy mégse tetszett a kép csak nem akart bántó lenni.
-Látott az instádon olyan dolgot ami nem tetszik neki.
-Nem ér rá rendkívüli dolgok miatt anyagi/családi/munkahelyi/egészségi egyéb probléma.
-Csak unatkozott vagy ittasan írt és már el is felejtette, hogy beszéltetek.
-Képgyűjtő vagy/és sose akart találkozni vagy felfedni magát.
-Nem magáról küldött képet, hanem egy jobban kinéző pasiról.
A te szerencséd, hogy 'csak úgy' lelépett.
Ha csak egymondatos magyarázatot is, de kellett volna adnia neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!