Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ujhelyi Szabolcs Zoárd nevű...

Ujhelyi Szabolcs Zoárd nevű embernek mi a végzettsége? Avagy milyen információk vannak róla, valójában ki az az ember?

Figyelt kérdés
Én is eljátszhatom hogy orvos vagyok de attól még nem leszek valóban az viszont veszélyes terep....

#Ujhelyi Szabolcs Zoárd
2022. szept. 19. 07:32
 1/4 anonim válasza:
0%
ok
2022. szept. 19. 08:35
 2/4 Navégre válasza:
Engem is érdekelne. A saját oldalain és videoin kívül nem találtam róla semmit. Viszont a videoi illetve a termékek, immunex alga, és a mannavita oldal nagyon is meggyőző, nem a szokásos alacsonyazintu kamu marketinges oldal. Szeretnék utánajárni a cégnek, pasinak, de nem találok róla semmit, ami viszont gyanús. Semmi interjú vagy hivatkozás más oldalakról, nem veszel róla senki. Az sem vilagos ki áll a Mannavita.hu oldal mögött.
2023. aug. 2. 15:09
 3/4 p64 válasza:
Azt találtam róla, hogy természetgyógyász
szept. 12. 18:08
 4/4 anonim válasza:

Válasz 3-nak: Ha valóban természetgyógyász lenne, akkor lenne működési engedélye. Az ENKK nyilvántartásában valamennyi egészségügyi szakdolgozó és orvos, fogorvos stb. szerepel (igen, még a száz éve nem praktizáló dr. Várkonyi Andrea is benne van), de ebben a nyilvántartásban Újhelyi Szabolcs "Zoárd" nem szerepel.

Magyarán: vagy nem természetgyógyász, vagy valami kamu, tízperces fizetős gyorstalpalón szerzett magának papírt, de attól még mindig nincs SEMMILYEN egészségügyi végzettsége.

Egyébként számomra pont ez teszi hiteltelenné az egész mannavita-bizniszt (de itt bármely hasonszőrű céget említhetnék), a távol keletről, vagy másik kontakton keresztül fillérekért beszereznek bizonytalan termékeket, csinálnak mellé egy marketinget, és eszméletlen felárral árulják, mint felső kategóriás terméket.

Látszólag be is jön nekik, mert évi többszáz millió forint a cég bevétele a céginfó adatai alapján.

Most éppen a mangosztán gyümölcslevet néztem, hát, ezt is ajánlják minden betegségre, pedig egy sima pasztörizált gyümölcslevet adnak literenként 14.000 Ft-ért. Naponta 30-60 ml-t kellene belőle inni. Hahaha. Pasztörizálásnál a termék tápanyagainak a kilencvenvalahány százaléka egészen egyszerűen lebomlik. Ennyi erővel almalevet is árulhatna 14.000 ft-ért (igen, valóban, almahéjat is árul kilónként 2.000 ft-ért, csak éppen almarostnak nevezi).

Szóval, részemről kamu ez is, mint a legtöbb "eégszséges" termékeket áruló webshop.

okt. 25. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!