Ebben a kategóriában akik kiírják hogy barátkozni szeretnének, miért nem írnak egy rövid bemutatkozást is a kérdésük alá?
Figyelt kérdés
Már többször is belefutottam abba, hogy kiírták, hogy barátkozni szeretnének, én írtam, aztán kb 2-3 üzenet után elhalt az egész, mert annyira nem volt semmi közös téma se érdeklődés, semmi. Aki "hatékonyan" szeretne barátokat szerezni, miért nem írja ki legalább az érdeklődési körét? Én pl eleve nem is írnék olyan embernek, akit teljesen más érdekel, mert sanszos hogy nem lesz belőle hosszabbtávon semmi. Persze kivételek mindig lehetnek, de alapvetően az a tapasztalat, hogy közös érdeklődési kör nélkül kifullad az egész rettentő korán. Nem lenne egyszerűbb, ha ezeket megadnák azok, akik kiírnak ide barátkozós/ismerkedős kérdést, és tényleg azok írnának nekik, akiket tényleg érdekel a leírás alapján az illető?2022. okt. 14. 18:58
11/12 A kérdező kommentje:
#10 generalizált szorongásom van, ami a szociális helyzetekre is kiterjed + introvertált vagyok. Mégse írnék ki ide kérdést 0 infóval ha tényleg itt szeretnék barátokat találni.
2022. okt. 17. 00:07
12/12 anonim válasza:
#11 Értem amit írsz, a helyzet az hogy sokan még saját maguknak sem vallják be az igazat, kifelé mutatnak egy "látszatot" amely az ún. védekező mechanizmus egy része. Egy adott célra irányuló kérdést fel lehet tenni direktben, vagy pedig burkoltan amilyen akár a te kérdésed is lehet(ne).
2022. okt. 17. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!