Instagrammon megjelölt a barátnőm a képen de én eltávolítottam magamat a képről. Ezután másnap szeretett volna újra megjelölni képen és rövid bemutatkozásban is, de nem tudott nem engedte az Insta. Hogyan kell vissza csinálni?
Figyelt kérdés
SOS! Nagyon fontos lenne megbántam már és nem tudom visszacsinálni! Előre is koszi a válaszokat!!2019. márc. 25. 19:20
1/2 anonim válasza:
Miért törölted egyátalán?És mit bántál meg ezen?Nem történt tragédia, biztosan 1 gáz képet tett ki rólad vagy valami...Elhiszem hogy zavart...Ha pedig még a bio-jában is zavart,hogy kint Voltál akkor mi változott ilyen hirtelen?Jobb így mindkettőtöknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!