Nárcisztikusok/szociopaták, lenne kedvetek beszélgetni?
Én pszihopata vagyok ha gondolod dumáljunk.
Már ha pszihopatanak számítok ha gyerek korom óta nem igazán érzek semmit .legfeljebb düh meg ilyen egyszeru érzéseket
Nem keresem a konfliktust csak vannak szükségleteim amit biztosítani kell!
Enni inni szaporodni.es magántulajdon szerezni,nekünk is jogunk van biztonságban függetlenül létezni a saját szabályaink szerint.
Ezzek közül sajnos a szaporodási jogot szerezni és megtartani a legnehezebb.
Hatalmat egy nő felett mivel ő is egy szuverén lény és a mai törvények kedveznek a nőknek
Nekem 3 évig sikerült uralkodni es gyereket csinálni de e közben elég sokszor törvényt sertettem .sikerült megúszni de nemsokon múlt.
De nem bántam meg a kihalas nem opció.
Egy független szuverén létformat nem lehet teljesen uralni erre már rajottem mindig van ellenállás .
Sajnos csak ideig óráig lehet úgy irányítani valakit hogy nem akarja.
De mindegy is igazából ha megkapjuk amit akarunk ugyan olyan békés emberek tudunk lenni mint ti .csak a szükségleteket biztosítani kell.
8#Írtam ha gondolod dumáljunk.
7# amúgy mint írtam sosem keresem másokkal a konfliktust csak egy tiszta "életteret" szeretnék megszerezni ahol békében lehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!